L’Ajuntament posa en marxa el web de les Eleccions Municipals 2019

L’Ajuntament de Reus ha activat aquest dimecres, 22 de maig, el web de les Eleccions Municipals Reus 2019 (www.eleccions.reus.cat), amb novetats en relació a la informació que s’oferia en anteriors cites electorals. Una de les principals novetats és que s’oferiran les dades de totes les seccions censals de la ciutat, amb la qual cosa es podran tenir dades dels àmbits geogràfics més detallats i reduïts possibles.< /p>

Les dades de participació s’aniran incorporant al web a les 14:00, les 18:00 i les 20:00h. Un cop es tanquin els col·legis electorals, a les 20:00h, s’hi anirà indroduïnt el minut a minut de l’escrutini dels vots emesos. Totes les dades s’oferiran en referència al global de la ciutat, per col·legis i per districtes electorals. I, en aquesta ocasió, com a novetat, també per seccions censals. Cal tenir en compte que aquestes dades hauran de ser oficialitzades per la Subdelegació del Govern de l’Estat i per tant el seu valor és merament informatiu.

Una altra novetat destacada del web és el Pactòmetre, una eina que permetrà fer sumes de regidors electes per configurar possibles majories de govern. Aquesta eina es posarà en funcionament quan el recompte estigui ja en fase avançada.

El web està dissenyat per oferir tota la informació sobre les eleccions municipals. Tanmateix, per primera vegada, l’Ajuntament de Reus oferirà també les dades de les eleccions al Parlament Europeu. En aquest cas, la informació s’oferirà sobre el plànol de ciutat, al Geoportal.

L’Ajuntament ha renovat recentment el web d’eleccions i ha incorporat per mapes interactius que permeten a l’usuari plasmar sobre el plànol de la ciutat totes les dades que es van generant al llarg de la jornada electoral. L’eina ofereix la possibilitat de comparar dades actuals i històriques i fer múltiples combinacions i comparacions sobre el mapa de Reus.

Al web municipal també s’hi poden consultar les dades dels comicis anteriors i els col·legis electorals, entre altres informacions.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.