L’Ajuntament reprèn el Pla d’asfaltat 2019

Plànol Pla asfaltat

L’Ajuntament de Reus reprèn aquest dilluns 29 de juliol les obres del Pla d’asfaltat 2019, amb els treballs de la primera fase a l’avinguda de Pere el Cerimoniós, al tram entre l’avinguda de la Salle i el carrer de Miami. Acabats els treballs de fressat, asfalt i pintura, la previsió és començar la segona fase —la rotonda del carrer de Miami i el tram fins a l’avinguda de Sant bernat Calbó; s’executarà el 2 d’agost.

El Pla d’asfaltat 2019, que preveu una inversió total de 349.690 euros. La regidoria de Via Pública, l’empresa adjudicatària de les obres i el servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana es coordinen per tal que els treballs tinguin la mínima afectació en la ciutadania i, en especial, al trànsit de vehicles.

Les obres tenen el doble objectiu de millorar el manteniment dels carrers de la ciutat per posar-los al dia, i de garantir la seguretat del trànsit. En aquest sentit, s’actua en vials amb el paviment en mal estat, com a conseqüència del seu deteriorament i envelliment pel pas del temps. Els treballs s’han adjudicat a l’empresa Tecnologia de Firmes SA.

L’execució del pla 2019 es va iniciar a l’avinguda de President Companys, i continua ara a l’avinguda de Pere el Cerimoniós. Les properes actuacions es faran al carrer de Josep M. Prous i Vila, a les rieres de Miró i d’Aragó i a l’avinguda de Sant Jordi.

La detecció de les necessitats de millora de l’asfalt es fa a través de canals diversos: la política de proximitat de l’alcalde i el Govern de Reus, que atenen directament les sol·licituds de la ciutadania; el treball sobre el terreny de la Brigada Municipal i del Servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana; i dels canals de queixes i suggeriments que té establerts l’Ajuntament (correu electrònic, reus.cat, telèfon…).

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.