Els casals d’estiu del Pi del Burgar i Vilaplana, amb un centenar de participants setmanals

Pi del Burgar

Els casals d’estiu de l’Escola Pi del Burgar de Reus i de Vilaplana, ambdós organitzats pel Consell Esportiu del Baix Camp, encaren ja la seva recta final després d’haver omplert el mes de juliol d’activitats i esport i amb una mitjana conjunta de gairebé cent participants en cada torn setmanal, consolidant-se com a propostes molt ben valorades per les famílies.

El Casal Pi del Burgar, que enguany té com a centre d’interès la Ciència al Pi i ha orientat bona part de les seves activitats en despertar entre els inscrits la curiositat científica amb experiments i activitats relacionades amb la ciència, encara s’allargarà fins al 2 d’agost. En total seran sis torns setmanals des que es va iniciar el 25 de juny.

La inscripció ha estat molt bona i en total s’han apuntat un centenar de nens i nenes de 3 a 14 anys, tenint cada torn de cinc dies una mitjana de seixanta alumnes tant del centre com d’altres escoles de la ciutat.

A més de promoure activitats vinculades amb la ciència, també s’ha treballat col·loquialment en anglès, s’ha gaudit amb activitats esportives i setmanalment els participants han anat un dia a la piscina exterior del Reus Deportiu. Igualment també s’han celebrat dues sortides durant tot el mes a Riudecanyes Aventura i a la Platja del Regueral de Cambrils. L’acte de cloenda del Casal d’Estiu Pi del Burgar serà el divendres 3 d’agost amb la celebració de la festa Got Talent, on tots els participants del casal actuaran davant de les famílies.

El Casal de Vilaplana, un clàssic

I pel que respecta al Casal de Vilaplana, que es desenvolupa íntegrament a les instal·lacions municipals d’aquesta població del Baix Camp, aquest divendres posa el punt i final a aquesta edició, havent comptat amb una mitjana de més de vint infants de 3 a 10 anys per torn en cadascun dels quatre organitzats.

Els inscrits han pogut gaudir durant aquests dies amb activitats variades tant al mateix edifici del casal com pel poble, anar a la piscina, visitar el Parc de Trànsit local i fins tot han acabat enguany anant a la platja a Cambrils, on s’han trobat amb participants d’altres casals del CEBC.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.