L’Ajuntament de Salou engega un curs per fomentar l’emprenedoria entre les dones

L’Ajuntament de Salou engega un curs per fomentar l’emprenedoria entre les dones

El projecte Gira Mujeres, organitzat junt amb Dona Activa Fòrum, oferirà unes sessions de formació.
Aquesta iniciativa està formada per dues sessions presencials i un curs virtual per tal de fomentar l’emprenedoria de les dones i començarà el 13 de març.

La Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Consum de l’Ajuntament de Salou, amb la col·laboració de Dona Activa Fòrum, posa en marxa el projecte “Gira Mujeres” al municipi, una iniciativa dirigida a impulsar la capacitat emprenedora de les dones, convidant-les a fer un viatge d’autoconeixement personal i desenvolupament de la seva idea de negoci. A més, aquesta iniciativa treballa sota els objectius de Nacions Unides sobre foment del lideratge femení.

Aquest projecte consta d’un conjunt de tallers gratuïts adreçats a dones d’entre 23 i 60 anys d’edat que vegin l’emprenedoria com una alternativa d’ocupació o que ja comptin amb una idea de negoci, dividits en dues etapes: una formació presencial de dues sessions de 5 hores cadascuna sobre l’empoderament personal i coneixements bàsics d’emprenedoria; i un curs virtual d’una durada aproximada de 30 hores, on es treballarà en una plataforma gamificada basada en el model Canvas.

Els tallers presencials es duran a terme els dies 13 i 15 de març de 16h a 21h, a la Sala Mediterrània de l’Ajuntament de Salou. A més, el dia 13 es farà un acte de presentació dels tallers que comptarà amb la presència de la regidora de Promoció Econòmica, Consum i Mercats de l’Ajuntament de Salou, Martina Fourrier, de la Presidenta de Dona Activa Fòrum, Montserrat Ramon, i del representant de Coca-cola European Partners a Tarragona, Josep Maria Brugues. La regidora, ha destacat que “busquem centrar els esforços en una formació dirigida a la dona i amb continguts en clau femenina i sobretot generar una xarxa que doni suport a l’emprenedoria”.

Per inscriure’s al curs, caldrà emplenar un formulari amb les dades personals al següent  enllaç.

“Gira Mujeres” va néixer del compromís de la multinacional Coca-cola d’afavorir el suport econòmic a 5 milions de dones fins al 2020, amb el principal objectiu d’impulsar l’emprenedoria de les dones mitjançant un procés de motivació, formació i acompanyament que facilités la presa de decisió i la posada en marxa d’una idea de negoci, i que va ser premiada com la “Millor Iniciativa Global per l’Empoderament Econòmic de les Dones” al Fòrum Econòmic de Lideratge.

Actualment, l’empresa Coca-cola és qui finança el projecte i Dona Activa Fòrum s’encarrega de la implementació a tota Catalunya, la Comunitat Valenciana, Mallorca i País Basc.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.