L’Ajuntament de Salou obre inscripcions per a la 1ª Lliga de Pàdel Salou 2017-18

Es tracta d’una lliga masculina i un altra de femenina de nivell iniciació que es celebrarà al municipi amb un total de 22 jornades.

Les inscripcions es podran dur a terme fins el proper 28 de setembre.

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Salou organitza la 1ª Lliga de Pàdel Salou 2017-18. Es tracta de dos lligues, una de masculina i un altra de femenina de nivell iniciació que es disputaran a partir del 19 i el 17 d’Octubre respectivament.

Recordar que tant per a la lliga masculina, com per a la lliga femenina, poden apuntar-se fins a 3 persones però únicament disputaran els partits 2. Hi hauran un màxim de 12 parelles que disputaran un total de 22 jornades tots els dijous la categoria masculina, i tots els dimarts la categoria femenina, en horaris de 20, 21, i 22 hores. El preu de les inscripcions es de 100€ per parella. Hi hauran trofeus i samarretes del torneig per a tots els participants.

El regidor d’Esports, Dani López, ha explicat, que “seran lligues obertes a tots aquells que vulguin participar amb un nivell d’iniciació, la condició més important seran les ganes” i ha afegit que “des de la regidoria estem molt satisfets d’impulsar aquestes primeres lligues i contribuir a ser un motor d’activitats per la ciutat i tothom que ho desitgi pugui aprofundir en aquest esport”.

Des d’avui divendres, i fins el proper dijous 28 de setembre, s’obre el període d’inscripcions. Per a més informació us podeu adreçar a l’Oficina de l’Àrea d’Esports, al Pavelló Salou Centre, o al 977309211.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.