L’alumnat del barri Immaculada jugarà a escacs al voltant de Mas Anglès

Un centenar d’alumnes de quart i cinquè de les escoles Doctor Alberich i Casas i Misericòrdia de Reus participen aquest dimecres, 15 de maig, entre les 10 i les 12 h, en diverses partides d’escacs al carrer, al voltant de Mas Anglès, amb l’objectiu de promoure la convivència entre l’alumnat del barri i conèixer millor aquest equipament municipal, situat al número 15 de la plaça Celdoni Vilà i Torroja del barri de la Immaculada.

Aquesta activitat lúdica estarà dinamitzada pels docents dels dos centre educatius que hi participen i s’agruparan els alumnes en tres nivells segons el coneixement del joc que tinguin. D’aquesta manera, els alumnes que més en saben ensenyaran a jugar a escacs als companys que no han jugat mai o en saben poc.

Es tracta de la segona edició d’una activitat coordinada per l’Àmbit de Dinamització Comunitària i Cohesió Social de la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus i l’Associació de Veïns del Barri Immaculada, de qui ha partit la iniciativa, amb la col·laboració  de la Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència, del Consell Esportiu Baix Camp i de Reus Esport i Lleure.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.