La Biblioteca Central Xavier Amorós posa en marxa el programa On-Off per a estudiants

La Biblioteca Central Xavier Amorós ha posat en marxa aquesta setmana i fins el 16 de juny el programa On-Off, amb una oferta especialment dirigida als estudiants que combina elements per estar en concentració i silenci (mode On) amb elements per fer un descans (mode Off).

  • Mode on: Per primera vegada, la Biblioteca Central Xavier Amorós ofereix préstec de tauletes, adquirides amb el suport del Servei de Tecnologies de la Informació de l’Ajuntament, per a ús personal dins el recinte de la biblioteca. L’oferta se suma a l’accés a la informació digital que l’equipament dona a partir de la xarxa wifi municipal i amb la utilització d’ordinadors d’ús personal reservable. Aquests dies, l’equipament té especial cura en la preservació del silenci, que es combina amb l’ús de la sala per a treballs en grup. La biblioteca facilita accés a informació bibliogràfica a partir dels fons propis, d’altres biblioteques del Sistema de Lectura Pública a través del préstec interbibliotecari i d’altres institucions a partir de convenis.
  • Mode Off: La Biblioteca ha preparat el jardí de l’equipament municipal per al relax i facilitar el contacte dels usuaris amb l’aire lliure, per estirar les cames, prendre un cafè, fer una estona de conversa o sortir a llegir. A l’oferta s’hi suma l’ampliació de les màquines de vending, i els dijous, la instal·lació d’un food truck per poder degustar creps. Finalment, i en col·laboració amb el Casal de Joves la Palma, cada setmana hi haurà activitats de difusió de serveis i recursos del casal.
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.