L’alumnat del Pla de Transició al Treball de Cambrils organitza el 6è concurs gastronòmic PFI

El Pla de Transició al Treball de Cambrils celebrarà la 6a edició del Concurs Gastronòmic PFI (Programa de Formació i Inserció) el proper divendres 21 de Maig. Aquest concurs es durà a terme amb al finançament de DualizaBANKIA i de la col·laboració de  l’Ajuntament de Cambrils, el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i  l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils.  

L’esdeveniment és un projecte que l’alumnat ha treballat amb el professorat i persones expertes de les tres especialitats de PFI-PTT que s’imparteixen a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils: Auxiliar de cuina i restauració, Auxiliar de Vendes, oficina i atenció al públic i Auxiliar de vivers i jardins.  

El concurs suposa la culminació del treball realitzat durant tot el curs, en el marc del Projecte Integrat. L’objectiu d’aquest projecte és que l’alumnat posi en pràctica els coneixements, destreses i competències professionals que han estat treballant des de l’inici de curs. 

Un cop elaborades les bases, s’ha fet la selecció de cinc concursants d’entre participants de tot el territori català. 

Les persones seleccionades han estat: 

L. Gil del PFI-PTT de Tarragona 

I. Bah del PFI- PTT de Reus 

R. Cabrera del PFI-PTT de Molins de Rei 

X. Jaén del PFI-PTT Mancomunitat Alt Penedès 

S. Sabaté del PFI-PTT de Cambrils 

Els i les participants disposaran de dues hores per a l’elaboració de dues receptes culinàries (arròs de bacallà i bunyols de bacallà), que seran valorades per dos jurats: un jurat intern, format per professionals reconeguts del món de la restauració, que romandrà dins de les cuines en el decurs de les elaboracions, i un jurat extern, format per representants del Departament d’Educació, l’Ajuntament de Cambrils i DualizaBankia. Després de deliberar, proclamaran tres guanyadors i dos finalistes. El concurs es realitzarà amb totes les mesures de prevenció de la Covid-19.  

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.