L’app de Nadal d’enguany permet localitzar els espectacles itinerants al llarg de tot el seu recorregut

L'app de Nadal d'enguany permet localitzar els espectacles itinerants al llarg de tot el seu recorregut

La campanya «Reus és Nadal» ja es pot consultar a través de Reus City, l’app de l’Ajuntament de Reus dissenyada per a la promoció de ciutat i la difusió de l’agenda. Com a novetat d’enguany, els usuaris podran saber en tot moment on són els personatges de les cercaviles itinerants mentre fan el seu recorregut, gràcies a les opcions de geolocalització.

Repetint l’experiència de l’any passat, els usuaris també podran geolocalitzar els Reis Mags i els emissaris reials al seu pas per Reus, mentre durin la cavalcada (5 de gener, a partir de les 19h) i les cercaviles dels patges el 29 i el 30 de desembre.

Els usuaris tindran a la butxaca la informació de les pantalles de trànsit situades al voltant del Tomb de Ravals. Aquesta informació es complementa amb la de l’ocupació dels pàrquings, de manera que el conductor pot optimitzar la seva ruta amb antel·lació. La informació de mobilitat que es mostra a l’app és una de les funcionalitats que permet el sistema de sensors intel·ligents implantat a Reus en el marc del pla Reus Smart City dins de l’àmbit de la mobilitat intel·ligent.

Com ja és habitual, l’app mostrarà l’agenda amb els actes de Nadal geolocalitzats. També es pot seguir la informació a les xarxes a través del botó Nadal 2.0, que recullen totes els tuits publicats amb les etiquetes #ReusésNadal i #magradaReus.

Per descarregar-se l’app
L’app Reus City ofereix a l’usuari informació de ciutat, adreçada tant a la gent que viu a Reus com a la que visita el municipi. Aquells que ja tenen Reus City al mòbil, trobaran a primera plana la informació del És temps de Nadal. Si s’hi vol accedir per primera vegada, cal instal·lar-se l’app Reus City, disponible a Google Play i a l’Apple Store. També es pot consultar via web app a través de 
www.reuscity.cat

Obren els mercats de Nadal
La campanya de Nadal “Reus és Nadal. Temps d’espectacle”, inicia un nou capítol de l’agenda d’actes amb l’obertura, aquest divendres, 1 de desembre, del Mercat de Nadal, a la plaça del Mercadal, i de les atraccions de firaries er als més petits, a la plaça de la Llibertat; i del Mercat Artesà, a la plaça d’Evarista Fàbregas, el dissabte 2 de desembre.

El Mercat de Nadal obre fins el dia 23 de desembre entre les 10:00 i les 21:00h, i ofereix la venda de productes típics nadalencs (neules, torrons, figuretes de pessebre, tions, arbres i plantres de Nadal i decoració nadalenca, entre altres). Al Mercat Artesà, obert fins al 5 de gener de 10:00 a 14:00h i de 16:30h a 21:00h, s’hi pot trobar una oferta variada de regals fets a mà.

«Temps d’espectacle»
La campanya de Nadal ofereix aquest dissabte 2 de desembre a la plaça de Prim el segon espectacle de la programació. «Miraballs», de la companyia Madojé, mostra com conflueixen balls rítmics de diferents racons del món.

«Reus és Nadal. Temps d’espectacle» ha programat 6 espectacles de gran qualitat que combinaran arts escèniques com el teatre, la dansa, el circ i la música; i que giraran al voltant del concepte «temps». La campanya vincula enguay el Nadal amb la capitalitat de la cultura catalana Reus 2017.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.