L’ÀREA DE BENESTAR, SERVEIS SOCIALS I IGUALTAT HABILITA UN NOU TELÈFON D’ATENCIÓ A LA CIUTADANIA DE SALOU

ÀREA DE BENESTAR, SERVEIS SOCIALS I IGUALTAT

S’ha posat a disposició una nova línia per a Serveis Socials, a través de la qual els salouencs i les salouenques podran fer les seves consultes. Es pot trucar al 687 209 381, a més del ja existent 977 30 92 05, en horari de dilluns a divendres, de 9 h a 15 h

També es disposa del correu electrònic serveissocials@salou.cat per a aquelles peticions que no es puguin gestionar a través de la via telefònica

Les educadores i les treballadores socials realitzen trucades, diàriament, a persones i famílies vulnerables, per donar informació, orientació i estratègies que poden ajudar a facilitar l’estada al domicili

L’àrea de Benestar, Serveis Socials i Igualtat de l’Ajuntament de Salou ha incrementat les vies telemàtiques d’atenció a la ciutadania, amb la voluntat d’oferir serveis que ajudin, a nivell individual, els veïns i veïnes del municipi a fer front a la situació excepcional ocasionada per l’estat d’alarma, arran la crisi sanitària de la COVID-19.

En aquest sentit, s’ha habilitat un nou telèfon d’atenció de Serveis Socials, el 687 209 381, que se suma al ja existent 977 30 92 05. Es podrà trucar de dilluns a divendres, en horari de 9 h a 15 h.

També s’ha posat a disposició de la ciutadania el correu electrònic serveissocials@salou.cat per a aquelles peticions que no puguin ser gestionades per la via telefònica.

Cal esmentar, a més, que les educadores i les treballadores socials realitzen trucades, diàriament, a persones i famílies vulnerables, per donar informació, orientació i estratègies que poden ajudar a facilitar l’estada al domicili.

L’àrea també ha intensificat les coordinacions i el treball en xarxa amb tots els recursos i serveis del territori, per reconduir situacions difícils, provocades per l’emergència sanitària.

Segons ha manifestat l’alcalde de Salou, Pere Granados, “des de l’Ajuntament de Salou estem reforçant totes les vies telemàtiques d’atenció a la ciutadania, per tal que els salouencs i les salouenques puguin continuar realitzant les seves consultes, sense sortir de casa, de la forma més àgil i eficaç possible”. El batlle ha reiterat la “important corresponsabilitat que tenim per pal·liar la propagació del virus, i la millor manera per poder-ho fer és quedant-nos a les nostres llars”.

Per la seva banda, la regidora de Benestar, Serveis Socials i Igualtat, Estela Baeza, ha assenyalat que “amb l’habilitació d’aquest nou telèfon pretenem donar vies de comunicació complementàries a les ja existents anteriorment, per poder donar resposta als dubtes, tràmits o demandes que pugui tenir la nostra població, durant aquests difícils moments per a la ciutadania”.

Serveis de l’Espai MAS

L’Espai MAS també posa a disposició de la ciutadania el Servei d’Informació i Assessorament a les Dones (SIAD), el Servei d’Acollida al Nouvingut/da (SAN), i el Servei d’Atenció Integral Col·lectiu LGTBI (SAI).

Es pot contactar amb aquests serveis a través dels telèfons 666 46 02 47 i 977 30 92 06, de dilluns a divendres, de 9 h a 14 h.

També, enviant un correu electrònic a les següents adreces:

– Servei d’Atenció Integral Col·lectiu LGTBIsaisalou@salou.cat

– Servei d’Informació i Assessorament a les Donessiadones@salou.cat

– Servei d’Acollida al Nouvingut/da: ciutadaniaigualtat@salou.cat

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.