L’Olimpíada Escolar a casa arrenca dimecres a Canal Reus TV

Olimpíada Escolar a Casa Reus

A partir d’aquest dimecres, Canal Reus començarà a emetre els vídeos dels nens i nenes que han participat en la iniciativa ‘Olimpíada Escolar a casa’. Un projecte que s’emmarca dins de la programació de Reus@casa, amb el que l’Ajuntament de Reus fa propostes per dur a terme en aquests dies de confinament. 

La suspensió de l’Olimpíada Escolar de Reus 2020 no és motiu per deixar de moure el cos. L’Ajuntament de Reus, juntament amb Reus Esport i Lleure i el Consell Esportiu del Baix Camp, ha volgut reprendre aquesta iniciativa animant a tots els nens i nenes del territori a enviar vídeos a Canal Reus practicant alguna de les catorze disciplines esportives que podien dur a terme en la 38a edició d’aquest certamen.

Canal Reus ja ha rebut més d’una cinquantena de gravacions, i aquest dimecres començarà a emetre el contingut en format de càpsules editades que es podran veure en antena després del Notícies Migdia i el Notícies Vespre, també el divendres dia 17 d’abril a la mateixa hora. Els vídeos es podran recuperar també al canal digital d’aquest mitjà: www.canalreustv.cat.

Tot i l’èxit de la iniciativa, l’Ajuntament i Canal Reus continuen animant a tots els nens i nenes a fer arribar les seves propostes a través del correu electrònic olimpiada@canalreustv.cat, adjuntant la seva edat, nom, cognoms, localitat i centre educatiu.

El projecte promou la participació i la creativitat dels infants i joves i alhora vol donar continuïtat als valors esportius.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.