L’Associació de Salut Mental Dr. Tosquelles presenta el documental ‘Trencant l’Estigma’ a Cambrils

L’Associació de Salut Mental Dr. Tosquelles presentarà el documental “Trencant l’Estigma” el proper dissabte 16 d’octubre a les 11 hores al Casal Municipal de la Gent Gran de Cambrils, en el marc dels actes de celebració del Dia Mundial de la Salut Mental. L’aforament de la sala és limitat i les inscripcions es poden fer a través del whatsapp 691 929 337.  

El documental, que inclou diversos testimonis, vol fer visible la importància de salut mental i lluitar contra l’estigmatització i els prejudicis que augmenten el patiment i l’aïllament social de les persones que pateixen malalties de salut mental.  

Des del desembre del 2020, l’Ajuntament de Cambrils cedeix un espai al Casal Municipal de la Gent Gran, on l’Associació Salut Mental Dr. Tosquelles ofereix un servei social especialitzat per a persones que tenen un trastorn mental sever, i properament signarà un conveni amb l’entitat.  

L’objectiu del club social és augmentar la participació de les persones afectades i les diferents maneres de vinculació amb la comunitat mitjançant l’ocupació significativa del temps lliure. La capacitat del servei és d’entre 15 a 30 persones usuàries a la setmana i  l’horari d’atenció és de dilluns a divendres de les 9 a les 13 hores i els dissabte de manera quinzenal.  

L’Associació Salut Mental Dr. Tosquelles és una entitat sense ànim de lucre que atén a persones amb problemes de salut mental i les seves famílies. L’entitat té 23 anys de recorregut i la seva missió és contribuir a la millora de l’assistència sanitària i social, de l’atenció i informació de les persones afectades i els seus familiars, i a la rehabilitació, integració i reinserció social i laboral de les persones amb problemes de salut Mental. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.