Sergi Novo s’incorpora al TIC Sud com a Clúster Mànager

El Clúster TIC Catalunya Sud reforça la seva estructura amb la incorporació del reusenc Sergi Novo com a nou Clúster Mànager a partir d’aquest mes d’octubre.
Sergi Novo compta amb una àmplia experiència en l’Administració Pública i l’empresa privada. Havent treballat com a Consultor de Comerç Internacional, Atracció d’Inversions i Innovació a l’oficina d’Acció a Londres, Sales Manager a una start-up tech i Responsable de Digitalització. Tot plegat contribuirà a enfortir i impulsar l’estratègia i el paper del TIC Sud en un moment de creixement, noves oportunitats i projectes ambiciosos.
El fins ara Clúster Mànager, Gabriel Domènech, ha tancat la seva etapa al TIC Sud per emprendre un nou repte personal i professional en el qual li desitgem tots els encerts.
El Clúster TIC Catalunya Sud, que compta actualment amb un seixantena d’empreses i institucions associades, encara el futur amb la vista posada en nous reptes i projectes. El nou equip treballa ja intensament per continuar aportant valor a tots els membres del TIC Sud i al territori amb l’objectiu de convertir Tarragona en referència dins el sector tecnològic.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.