L’Associació d’Hostaleria de Reus demana la condonació de la taxa d’escombraries i terrasses

L'Associació d'Hostaleria de Reus demana la condonació de la taxa d’escombraries i terrasses

En un comunicat oficial, l’Associació d’Hostaleria de Reus desmenteix algunes declaracions a nom seu i aclareix quines són les seves demandes.

El president de l’Associació d’Hostaleria de Reus, Xavier Salvat, ha emes un comunicat oficial per desmarcar-se d’algunes declaracions publicades com a seves avui al Diari de Tarragona. La notícia tracta sobre el cobrament de taxes sobre les terrasses de bars i restaurants de la ciutat, a on apareixen declaracions que l’AEH Reus no ha reconegut com a pròpies i han comunicat que “no reflecteixen el posicionament de l’entitat”.

Salvat ha aclarit que les demandes de l’AEH Reus són la condonació de la taxa d’escombraries durant el que resta d’any i la condonació de la taxa de terrasses. D’altra banda, l’entitat demana “coherència en el missatge que les diverses administracions transmeten als ciutadans”, ja que tot i ser conscients de la situació d’urgència sanitària, consideren que és contradictori permetre l’ampliació de terrasses al mateix temps que es fa campanya perquè la gent no hi vagi. Finalment, des de l’Associació d’Hostaleria de Reus recorden que el sector està aplicant les mesures higièniques i de seguretat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.