Canvi de data del repte CONNECTA’T x L’ALZHEIMER

Canvi de data del repte CONNECTA’T x L’ALZHEIMER

La mala previsió meteorològica obliga a avançar la data de la travessa per mar del repte CONNECTA’T x L’ALZHEIMER a aquest dijous 27 d’agost

El repte solidari i personal de Jordi Cervera “CONNECTA’T x L’ALZHEIMER” s’avançarà i es realitzarà finalment aquest dijous 27 d’agost degut a la mala previsió climatològica que s’espera pel cap de setmana. Un desafiament esportiu que consistirà en nedar per aigües obertes el Golf de Sant Jordi, més de 44 km i 12 hores de travessia. Aquest dijous, salparà del Port de l’Ampolla a la matinada i es dirigirà al Far del Fangar, d’on s’iniciarà la travessia nedant fins a arribar al club nàutic de Salou a la tarda vespre.

Jordi Cervera afronta aquest repte personal amb l’objectiu de sensibilitzar sobre la malaltia de l’Alzheimer i donar a conèixer el nou recurs que disposa el nostre territori pel tractament d’aquesta malaltia, el Centre Terapèutic d’Estimulació Cognitiva per a l’Alzheimer i la Unitat de la Memòria de la Fundació Rosa María Vivar.

Tothom pot col·laborar amb el repte comprant el casquet de bany commemoratiu del desafiament per 5 euros a Decathlon de Reus o fent una donació a la web de la Fundació www.frosamariavivar.org/donacio, per BIZUM o al número de compte ES76-2100-2382- 88-0200098929. La recaptació total de les vendes, així com totes les donacions que es facin de manera altruista es destinaran al Centre terapèutic per l’Alzheimer.

La travessia s’ha organitzat en diferents punts de referència (aproximats) que permetran fer el seguiment del nedador:

  • FAR DEL FANGAR 0 km 06.00 h
  • L’AMETLLA 9 km 09.00 h
  • L’HOSPITALET 26 km 13.30 h
  • CAMBRILS 37 km 16.45 h
  • NÀUTIC SALOU 44 km 18.30 h

Així mateix, al web del repte www.connectatxlalzheimer.com i també a les xarxes i web de la fundació es podrà fer el seguiment de la geolocalització del nedador en temps real. Les dues últimes hores de travessia, també es podran visualitzar a les xarxes connexions en directe del repte.

L’empresa d’excursions en catamarà, CatAventure, col·labora en el repte i ofereix una sortida de dues hores pel Golf a un preu solidari de 10 euros per persona, a les 15.00 h de la tarda. Tots els interessats es poden dirigir a la taquilla de CatAventure (catamarà vermell) al Passeig de Miramar de Cambrils, al costat de les Escales Reials.

El dijous 27 d’agost també es farà en paral·lel a la travessia la mateixa ruta però per terra. Un grup de corredors recorreran els 84 km que hi ha des del Far del Fangar fins a Salou.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.