L’associació Etcètera convoca la 2a edició del Premi Literari AMA

Reus, literatura, 2020 la fira

Té com a objectiu donar rellevància als valors humans i s’adreça a tot els alumnes del cicle d’ESO de Catalunya.

Per segon consecutiu i després de l’èxit de participació de la primera edició, l’associació Etcètera torna a convocar el Premi Literari AMA que té com a objectiu difondre i potenciar els valors humans entre els més joves. Es fa a través d’aquest esdeveniment que està adreçat a tots els estudiants dels dos cicles d’ESO de tot Catalunya a qui, any rere any, se’ls proposa un tema (valor humà) com a protagonista.

Enguany els textos han de parlar de “la por i el coratge” i, com en l’edició anterior, poden estar escrits en català o castellà i han de tenir una extensió d’entre 2 i 6 folis. Els treballs s’han de fer arribar al correu associacioetcetera@gmail.com en dos sobres, un que conté les dades del participant a més d’un nom que identifica el treball i un altre sobre que conté el treball i on només hi posa el nom del mateix a la part de fora. Les bases completes es poden consultar la secció de noticies de l’associació www.associacioetcetera.org.

Els finalistes i guanyadors de les dues categories (1er i 2on d’ESO i 3er i 4t d’ESO), tindran premi perquè se’ls publicaran els seus treballs en un llibre que rebran el dia del lliurament del Premi AMA. Els guanyadors de cada categoria rebran a més un val de compra de 100 euros als establiments de La Fira Centre Comercial de Reus.

El Premi AMA va nàixer agermanat amb Itàlia ja que primer el va convocar l’associació Il Sorriso di Filippo conjuntament amb el Movimento Culturale Spiragli.
Després que les dues entitats italianes fessin la primera edició, va ser l’associació Etcètera, amb seu a Altafulla, qui es va sumar a la iniciativa i va crear el certamen a Catalunya.

L’any passat en la seva primera edició, en la que els treballs parlaven sobre l’amistat, va prendre part al Premi AMA quasi un centenar de treballs arribats de tota Catalunya. Enguany s’espera superar aquesta xifra i repetir l’experiència que suposa generar aprenentatge entre els més joves al voltant de temes com els valors socials.

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.