L’Aula de Sons obre la commemoració del 25è aniversari amb el Tastet

El pròxim dia 26 de març es farà a Reus el Tastet, la trobada de totes les Aules de Sons de Catalunya, que es farà a la capital del Baix Camp per donar inicia al sactes de commemoració del 25è aniversari de l’Aula de Sons de Reus.

El Tastet és el punt de trobada de totes les aules d’arreu de Catalunya, un dia en el què alumnes i professors es troben per compartir experiències i participar en tallers. Després de 2 anys sense poder fer un Tastet presencial a causa de la pandèmia, enguany s’ha organitzat una jornada completa amb tallers destinats a tothom, alumnes i no alumes de l’Aula de Sons. 

Per aquests tallers es compta també amb col·laboradors externs com ara Marçal Ramon, Carles Mas, Toni Veciana, Iban Beltran, Noé Forés i Fito Luri, i els professors de la casa: Manu Sabaté, Sergi Masalias, Daniel Carbonell, Pau Puig i Roger Jordan. 

També s’han organitzat activitats paral·leles per familiars i acompanyants. 

A la tarda, de 18:00 h a 19:00 h, alumnes i professors de totes les Aules de Sons faran concerts en 4 places de Reus (plaça Mercadal, plaça Prim, plaça Evarist Fàbregas i plaça Sant Pere) per a donar a conèixer l’Aula de Sons i posar en valor la música tradicional. 

Per tancar aquest Tastet 2022, la ciutat tindrà l’oportunitat de gaudir d’un concert d’alt nivell a càrrec de l’OMAC, l’Orquestra de Músiques d’Arrel de Catalunya, a les 20:00 h al Teatre Bartrina. 

El concert i els actes del Tastet 2022 estan organitzat per l’Aula de Sons amb el suport de l’Institut Municipal Reus Cultura. 

L’Aula de Sons, la xarxa d’Escoles de Música Tradicional va néixer a Reus fa 25 anys amb l’objectiu de fomentar l’aprenentatge individualitzat dels instruments musicals tradicionals, així com posar en valor la música tradicional.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.