VII Convocatòria d’Ajudes Sílvia Cuesta a projectes solidaris de PortSolidari-PortTarragona

PortSolidari posa en marxa la VII Convocatòria d’Ajudes Sílvia Cuesta a projectes socials que aquest any consta de quatre ajudes econòmiques d’un màxim de 3.000 € cadascuna, sense que l’import total de cada projecte, pugui superar el 80% del pressupost total de la idea.
La data límit per a presentar les propostes és el 29 d’abril de 2022 a les 14.00h.
Els projectes que optin a aquesta convocatòria han de tenir impacte directe sobre la província de Tarragona i han de contribuir al desenvolupament social i oferir suport a col·lectius desfavorits. Les iniciatives que es vulguin presentar han d’estar alineades amb la missió de PortSolidari que consisteix a fomentar la consciència social i ser un altaveu de les entitats que treballen amb els
col·lectius més desfavorits.
Cada projecte ha d’estar ‘apadrinat’ per una persona treballadora o jubilada de l’Autoritat Portuària de Tarragona (APT) qui farà el paper d’interlocutora i de representació de la iniciativa que es vol presentar.
Els projectes que concursin han de comptar amb una memòria on s’han d’establir de forma clara els objectius, el col·lectiu al qual va adreçat, l’impacte i l’àmbit d’actuació, el pressupost econòmic, les accions a dur a terme i el calendari d’execució.
El resultat final, un cop fetes les votacions entre el personal de l’Autoritat Portuària, es publicarà a la pàgina web del Port de Tarragona www.porttarragona.cat el pròxim 2 de juny i el lliurament a les entitats guanyadores serà la tercera setmana del mateix mes de juny.
Les bases d’aquesta VII convocatòria es poden trobar a l’enllaç:
https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/portsolidari#convocatoria-silvia-cuesta-projectessocials

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.