L’EMPRESA “AMB LES PERSONES” OBRE OFICINA A TECNOREDESSA

TecnoParc Reus La Fira
La consultoria de recursos humans Amb les Persones ha obert la seva oficina a l’edifici Tecnoparc de Reus. L’empresa va començar la seva activitat a Girona ara fa cinc anys, i aposta així pel seu creixement a Catalunya.
Amb les Persones és una empresa formada per 5 professionals formats en els àmbits de la psicologia, els recursos humans, les relacions laborals i l’ocupació. Aquest projecte sorgeix davant de la necessitat d’oferir els serveis necessaris per ajudar a diferents empreses a créixer i prosperar amb els millors perfils professionals. Així doncs, ofereixen serveis de recursos humans, de coaching i de formació, tant per a particulars com per empreses.
Pel que fa a les empreses amb les quals treballen, ofereixen els seus serveis tant a petites com a grans empreses i es dirigeixen d’una banda, a aquelles que no tenen departament de recursos humans propi i de l’altra, a aquelles que en cas de tenir-lo, vulguin un servei de coaching extra o un suport específic o professional en alguna de les seves àrees de recursos humans.
Amb les Persones també facilita formació especialitzada en gestió d’empresa, treball d’equip, lideratge, gestió de canvi i de temps i motivació, entre d’altres.
D’altra banda, els particulars que busquen feina o assessorament, poden utilitzar la borsa de treball pròpia de l’empresa.
Per a més informació, Amb les Persones disposa d’una pàgina web on es pot trobar tota la informació sobre ells, el seu treball i les seves ofertes de feina. També disposa d’un blog on es publiquen diferents articles sobre el sector de recursos humans.
A les instal·lacions de Tecnoredessa actualment hi ha 37 empreses instal·lades amb aproximadamen
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.