L’EMPRESA “AMB LES PERSONES” OBRE OFICINA A TECNOREDESSA

TecnoParc Reus La Fira
La consultoria de recursos humans Amb les Persones ha obert la seva oficina a l’edifici Tecnoparc de Reus. L’empresa va començar la seva activitat a Girona ara fa cinc anys, i aposta així pel seu creixement a Catalunya.
Amb les Persones és una empresa formada per 5 professionals formats en els àmbits de la psicologia, els recursos humans, les relacions laborals i l’ocupació. Aquest projecte sorgeix davant de la necessitat d’oferir els serveis necessaris per ajudar a diferents empreses a créixer i prosperar amb els millors perfils professionals. Així doncs, ofereixen serveis de recursos humans, de coaching i de formació, tant per a particulars com per empreses.
Pel que fa a les empreses amb les quals treballen, ofereixen els seus serveis tant a petites com a grans empreses i es dirigeixen d’una banda, a aquelles que no tenen departament de recursos humans propi i de l’altra, a aquelles que en cas de tenir-lo, vulguin un servei de coaching extra o un suport específic o professional en alguna de les seves àrees de recursos humans.
Amb les Persones també facilita formació especialitzada en gestió d’empresa, treball d’equip, lideratge, gestió de canvi i de temps i motivació, entre d’altres.
D’altra banda, els particulars que busquen feina o assessorament, poden utilitzar la borsa de treball pròpia de l’empresa.
Per a més informació, Amb les Persones disposa d’una pàgina web on es pot trobar tota la informació sobre ells, el seu treball i les seves ofertes de feina. També disposa d’un blog on es publiquen diferents articles sobre el sector de recursos humans.
A les instal·lacions de Tecnoredessa actualment hi ha 37 empreses instal·lades amb aproximadamen

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.