XXXI CROS PARE MANYANET “MEMORIAL PARE JOAQUIM ROIG”

Cursa de nens Reus 2019

Any rere any, el calendari d’atletisme del mes de novembre incorpora a la ciutat de Reus, el Cros Pare Manyanet organitzat per el Col·legi Pare Manyanet de Reus i el Consell Esportiu del Baix Camp.

La cursa, ja consolidada dins la ciutat, el barri i el calendari escolar, ha realitzat totes les seves edicions de manera consecutiva, estant organitzada per l’escola,  persones i famílies vinculades i dedicades a la institució del Col·legi Pare Manyanet.

La competició tindrà lloc el proper diumenge 24 de novembre en els circuits habilitats als voltants del Col·legi Pare Manyanet de Reus.

L’inici de les curses està previst a les 10:00 en les categories de babies, prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil. També i de caire no competitiu, es durà a terme una cursa popular per familiars d’alumnes i qualsevol altra que desitgi participar-hi.

La cursa és puntuable per als  Jocs Esportius Escolars i hi col·labora la Regidoria de l’Esport de l’Ajuntament de Reus, l’Escola d’Emergències, Prevenció i Seguretat de Catalunya i un gran grup de col·laboradors  i patrocinadors.

A les 12:00 es farà l’ofrena floral al monument del  Pare Roig, gran impulsor de l’esport a escolar al Col·legi Pare Manyanet i en bona part, a la ciutat de Reus. A les 12.30 es procedirà al lliurament de trofeus per als participants al pavelló de l’escola.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.