Les Biblioteques Municipals amplien serveis i horari

Les Biblioteques Municipals de Reus amplien serveis presencials a partir del pròxim 15 de juny i amplien el seu horari amb algunes restriccions

Les Biblioteques Municipals de Reus engeguen a partir del proper dilluns dia 15 de juny una nova fase de cara els usuaris amb l’obertura de nous serveis. D’aquesta manera, la Biblioteca Xavier Amorós amplia el seu horari i, a més dels matins, obrirà les tardes de dilluns, dimarts i deimecres de 17:00 h a 20:00 h.

En aquesta nova fase es podrà fer ús dels ordinadors amb reserva prèvia, i estudiar als diferents punts de lectura que s’han adaptat per garantir el distanciament entre les persones i evitar l’accés lliure a les prestatgeries.

Daniel Recasens, regidor de Cultura i Política Lingüística, ha explicat que “vam obrir el 25 de maig passat amb el servei de préstec amb cita prèvia i això es manté igual, però ampliem el servei amb la possibilitat de l’ús dels ordinadors i els punts d’estudi”. També continua el servei de devolucions, a través de les bústies exteriors. 

La Biblioteca Xavier Amorós oferirà a partir del dia 15 de juny doncs, 5 ordinadors, amb sessions de 50 minuts que es netejaran després de cada sessió i 40 punts de lectura distribuits entre la sala central, la sala general i la sala annexa. També s’habilitaran les xarxes wifi.

Es recomana reservar els punts de lectura a través del web o bé per telèfon, per tal de garantir la disponibilitat i facilitar-ne la neteja. El préstec de documents es mantindrà com fins ara, amb reserves telefòniques i a través del formulari web. Fins el dia 10 de juliol, la Sala Annexa obrirà també les tardes dels dijous, entrant per l’accés del Camí de Riudoms.

Pel que fa a la Biblioteca Pere Anguera començarà a fer un horari de matins i tardes alterns (dilluns, dimecres i divendres al matí  de 10:00 h a 14:00 h i, dimarts i dijous a la tarda de 17:00 h a 20:00 h). Oferirà 4 ordinadors per a sessions d’una hora i 14 punts d’estudi. Es podran reservar pel web o telefònicament.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.