Relleu a la presidència de El Tomb de Reus

Relleu a la presidència de El Tomb de Reus

Jacint Pallejà, qui ja havia estat president de El Tomb de Reus fins l’any 2014, torna a presidir l’entitat

Jacint Pallejà retorna a la presidència de El Tomb de Reus. Gemma Molner, que ha ocupat el càrrec des del juliol del 2014, deixa el càrrec per motius personals, tot i que continuarà molt lligada a l’entitat com a vocal de la Junta. Durant els 6 anys de mandat, Molner ha liderat el procés de modernització de l’entitat consolidant la presència de El Tomb de Reus en entorns digitals i la forta presència en campanyes a peu de carrer com la campanya de Nadal, La festa de la primavera o Les botigues al carrer.

Pallejà, que va deixar el càrrec l’any 2014, agafa el relleu plantejat com un parèntesi de màxim quatre anys, que, d’acord amb els estatuts, es formalitzarà en la propera Assemblea General de l’entitat. En aquesta nova etapa de l’entitat, El Tomb de Reus ha d’afrontar l’època post Covid-19, i treballa en la creació de la futura Àrea de Promoció Econòmica Urbana (BID-APEU) i la gestió del Marketplace de El Tomb de Reus online.

La crisi sanitària ha posat el comerç local de Reus en una situació molt difícil, havent de tancar tots els comerços per primera vegada a la història durant gairebé 2 mesos, i “el paper de les entitats comercials serà, més que mai, imprescindible perquè el teixit comercial de la Ciutat es pugui recuperar d’aquest sotrac”, tal com expliquen des de l’entitat.

Jacint Pallejà, després d’uns anys allunyat, ha col·laborat els últims temps en l’àrea digital de l’entitat (web i xarxes socials) i s’ha involucrat en el projecte de les BID-APEU, que està tramitant la Generalitat i que s’espera que arribi aviat al Parlament de Catalunya. Aquesta llei permetrà canviar de manera significativa tant l’entitat com el centre comercial de la ciutat de Reus en el moment que es posi en marxa.
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.