Les Biblioteques Municipals reben més de 12.000 usuaris durant el mes de juliol

Les Biblioteques Municipals han rebut aquest mes de juliol un total de 12.029 usuaris, molts dels quals han participat a les diferents activitats programades. Aquest dilluns, 13 d’agost, continua a la Biblioteca Pere Anguera el cicle “Biblioteques Chill out amb els nostres músics”, que inclou l’actuació de De Duende a partir de les 18:30 h.

Durant el mes de juliol s’ha iniciat la programació d’estiu de les Biblioteques Municipals. L’activitat estrella és el Cicle Biblioteques amb DO, que es realitza amb col·laboració amb la DO Catalunya als jardins de la Biblioteca Central Xavier Amorós els vespres dels dilluns. Enguany totes les activitats programades han estat musicals, de diversos estils: cantautor, tradicional, òpera i referents internacionals. Aquesta activitat ha rebut la col·laboració de la DO Avellana de Reus i en total hi ha hagut 422 assistents.

Les altres activitats realitzades (amb un total de 293 assistents al juliol) i que continuen durant tot el mes d’agost són:

  • Joc de Lectura de l’Estiu a la Biblioteca Central Xavier Amorós i a la Biblioteca Pere Anguera.
  • Tastaohlletres, activitats per descobrir la figura i obra de Pompeu Fabra, a càrrec de Còdol Educació a la Biblioteca Pere Anguera.
  • Llegir i dibuixar, a càrrec de Francesc Miguel a la Biblioteca Pere Anguera.
  • Club de lectura de l’estiu (dimecres a la BCR i dijous a la BPA).

Chill out amb els nostres músics
La programació del cicle “Chill out amb els nostres músics”, que es realitza els dilluns a les 18:30 h al pati de la Biblioteca Pere Anguera, es va iniciar dilluns 6 d’agost amb l’actuació del conjunt After Dark. A més de l’actuació de De Duende aquest mateix dilluns 13 d’agost, és prevista la presència dels cantautors Sílvio Álvarez (20 d’agost) i Albert Basora (27 d’agost).

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.