Nova campanya per promocionar els Marxants de Reus

Aquest estiu els Marxants de Reus estrenen la campanya «Reus Street Market» per promocionar els mercats ambulants entre els turistes de Reus i la Costa Daurada, però també entre els residents a la ciutat i la seva àrea d’influència.

En aquesta ocasió, els protagonistes de la campanya són els mateixos paradistes dels Marxants, que conviden a passejar entre les parades del mercat ambulant per remenar i comprar entre la gran varietat de productes que ofereixen.

200 paradistes donen vida al Mercat de Marxants de Reus, que es desplega a l’entorn del Mercat Central tots els dilluns i dissabtes; i els dimecres als carrers adjacents al Mercat del Carrilet. L’activitat dels venedors ambulants, concentrada entre les nou del matí i les dues del migdia,  dinamitza aquestes dues zones comercials i complementa l’oferta de producte fresc dels mercats municipals.

30.000 fulletons en 4 idiomes

La campanya és visible en diverses cartelleres publicitàries de la ciutat. Els dies dels mercats ambulants es promocionen en un fulletó informatiu, escrit en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès. El tríptic es repartirà pels establiments hotelers i oficines de turisme de la Costada Daurada fins a mitjans de setembre. Concretament, se n’han editat 30.000 exemplars que es poden trobar en més de 200 expositors situats en oficines d’atenció turística, hotels i càmpings de Reus i el Baix Camp, el Baix Penedès, el Tarragonès, l’Alt Camp i la Conca de Barberà.

El tríptic informatiu també es pot trobar a les oficines d’informació turística de Reus, al Gaudí Centre i al carrer de Sant Joan.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.