‘Les Botigues al Carrer’ a l’interior dels establiments

Les Botigues al Carrer tornen del 26 al 29

L’associació dels comerços de la ciutat, la Unió de Botiguers de Reus, i l’associació dels establiments del centre, El Tomb de Reus, han decidit no realitzar la campanya ‘Les Botigues al Carrer’ tal com estava prevista, a causa de l’estat de la pandèmia a la ciutat

Degut al recent augment de casos de Covid-19 que ha portat Reus a una greu situació sanitària i seguint amb les indiccions de la Conselleria de Salut, la Unió de Botiguers Reus (UBR) i el Tomb de Reus han anunciat que no participarà en aquesta edició de ‘Les Botigues al Carrer’ tal com estava prevista. La campanya, que està programada entre el 26 i 28 d’agost, és una acció bianual que marca el final de les rebaixes esposant a l’exterior dels establiments les últimes peces en descompte.

La UBR i el Tomb de Reus ha instat als seus associats a mantenir la selecció de productes en oferta a l’interior dels establiments, per seguir amb les dates especials de finals de temporada però en un espai més controlat i segur sanitàriament. Els comerços que se sumin a aquesta iniciativa alternativa seran anunciats a la web de la Unió de Botiguers de Reus www.ubr.cat i a les seves xarxes socials. Per la seva part, el Tomb de Reus, ha anunciat que a banda d’oferir els descomptes als interiors de les botigues associatdes, es podràn trobar més ofertes al Marketplace d’El Tomb de Reus.

Amb aquesta decisió volen animar a tots els clients a seguir apostant pel comerç de qualitat i de proximitat, aprofitar els últims dies d’importants descomptes però seguint totes i cadascuna de les recomanacions establertes pels òrgans competents, alhora que avalen que els establiments adherits a la campanya i associats de les dues entitats, una vegada més, garantiran la salut pública respectant els aforaments màxims permesos, assegurant la distància mínima entre persones i facilitant gel hidroalcohòlic als clients.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.