Salou engega una campanya de promoció digital de ‘Compra Salou’ per ajudar el comerç local

Salou engega una campanya de promoció digital de ‘Compra Salou’ per ajudar el comerç local

L’objectiu de l’Ajuntament de Salou és donar a conèixer el directori online d’establiments comercials per augmentar-ne el nombre d’adherits, promocionar-ne les vendes i la prestació de serveis

Salou avança en el procés de digitalització i adaptació tecnològica del comerç local. Així, l’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament ha engegat una campanya de promoció digital del directori online d’establiments comercials ‘Compra Salou’ (https://comprasalou.com), amb l’objectiu d’ajudar el comerç local i serveis, donant a conèixer la plataforma per augmentar-ne el nombre d’adherits; crear comunitat, per convertir-ne els seus usuaris en clients potencials i fidelitzar-los; i, en definitiva, promocionar les vendes i la prestació de serveis. 

Aquesta nova campanya de promoció digital inclou un element gràfic que servirà per promoure les ofertes. Es tracta d’una mascota batejada com el “Pessic”, un cranc que es pretén associar a la idea de “pessigar”, com a sinònim de l’acció de comprar.

A través del hashtag ‘#pessiguemsalou’ i la nova mascota “Pessic” es podran atrapar ofertes i descomptes. S’han creat nous perfils a les xarxes socials de Compra Salou, concretament a Facebook i Instagram, a través dels quals es fomentaran diverses activitats d’interacció i col·laboració amb els usuaris / àries durant el proper quadrimestre (de setembre a desembre), com accions de “giveaway” (sorteig d’un conjunt de regals portats pels establiments, amb l’objectiu de generar visualització massiva i fidelització); accions de venda creuada, i negoci del dia, entre altres. 

El Pessic és un element neutre, divertit i representatiu de la fauna mediterrània, que a les costes salouenques es troba de manera natural i en abundància. S’ha escollit un cranc per establir i associar-ho al concepte de pessic, l’acció de pessigar com a acció de comprar, atrapar ofertes, descomptes i no deixar-les escapar (ex: avui pessiguem el “negoci del dia”, he pessigat un 20% de descompte, pessiguem els negocis de Salou…).

Actualment, el directori ‘Compra Salou’ compta amb 89 comerços adherits i l’Ajuntament té la voluntat que continuï creixent.

Segons l’alcalde de Salou, Pere Granados, “és essencial que ajudem els empresaris i empresàries posant eines al seu abast perquè puguin adaptar-se millor a les noves tecnologies, als nous usos de promoció i de consum, i a l’evolució de la societat”. Així mateix, Granados ha valorat la bona acollida del directori per part dels comerciants, ja que “permet que les persones puguin tenir informació dels establiments salouencs en una mateixa plataforma”.

Per la seva banda, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha assegurat que “volem que la plataforma ‘Compra Salou’ es consolidi com una eina més que posem a l’abast del comerç local per ajudar-lo, en la situació actual, però, també, per encarar els reptes del futur i adaptar-nos als nous usos i tendències comercials”.

Cal destacar que, com a primera acció promocional, i amb la col·laboració del Patronat Municipal de Turisme, s’ha obsequiat els establiments adherits al directori amb 1500 tiquets del trenet turístic per tal de regalar-los a la clientela, ja sigui per volum de compra, o bé per fidelitzar-la.

Es poden seguir les novetats i descobrir els descomptes als següents nous perfils de les xarxes socials:

– Compra Salou: a Facebook, Compra Salou; i a Instagram, @comprasalou

– El cranc ‘Pessic’: a Instagram, @elcrancpessic

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.