Les Botigues al Carrer tornen del 26 al 29

Les Botigues al Carrer tornen del 26 al 29

La pròxima setmana es durà a terme la campanya “Les Botigues al Carrer”, on les botigues del centre de Reus trauran les últimes unitats de les rebaixes d’estiu

Com ja és habitual, l’última setmana d’agost El Tomb de Reus, Unió de Botiguers de Reus i l’Agència Reus Promoció convidena tots els establiments del centre de la ciutat a participar de la campanya “Les Botigues al Carrer” en la seva edició d’estiu, moment en el qual els establiments treuen al carrer els darrers estocs de la temporada.

A ningú se li escapa que enguany les temporades de primavera i estiu han estat molt atípiques i fortament marcades per la crisi sanitària provocada per la Covid-19, que ha mantingut tancats els establiments de la ciutat durant gairebé dos mesos. Aquest fet ha provocat que hi hagi més estoc sobrant que mai i, per tant, faci molt necessària una campanya de final de rebaixes com aquesta.

Des de l’organització es demana respectar al màxim les mesures sanitàries tant als establiments participants com als clients. En aquesta línia, s’ha demanat als establiments participants que limitin al màxim l’espai ocupat a la via pública, disposar de dispensadors de gel hidroalcohòlic fins i tot fora dels establiments i prioritzar l’interior dels locals, habilitant zones de basar, sempre que sigui possible. 

Enguany els establiments oferiran oportunitats úniques a preus molt rebaixats per tal de finalitzar, de la millor manera possible, la campanya de rebaixes d’estiu.

Per tal de visualitzar la importància d’aquest final de rebaixes, els establiments d’hostaleria del centre de Reus s’han volgut afegir a la campanya oferint obsequis especials durant els 4 dies de durada.

A banda del carrer, la campanya s’estén al món digital, ja que El Tomb de Reus ha obert el seu marketplace a tots els establiments associats, per tal que puguin oferir, de manera exclusiva, algun dels seus productes rebaixats en aquesta plataforma on-line. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.