Les embarcacions Rossina di Mare i Mestral Fast guanyen la Regata Rei en Jaume

Les embarcacions Rossina di Mare i Mestral Fast guanyen la Regata Rei en Jaume

Un total de 12 embarcacions van participar aquest passat divendres, 11 de setembre, a la 34a edició de la Regata Rei en Jaume, organitzada pel Club Nàutic Salou.

Les embarcacions van participar d’aquesta regata històrica que uneix els municipis de Salou i Santa Ponça, fent un memorial a la Travessa de Jaume I. Tot i que tots els participants competeixen en flota i, per tant, inicien la regata des de la mateixa sortida, les classificacions es van fer seguint els grups de la regata: ORC, RI i ORC Promoció.

La inscripció de la 34a edició de la Regata insígnia del Club va comptar enguany amb la novetat de la incorporació d’embarcacions clàssiques.

La poca intensitat del vent i la manca d’aquest en el darrer tram de la regata va provocar que part de la flota es retirés. No obstant, l’embarcació GYMIR del Reial Club Nàutic de Barcelona va aconseguir un cop més arribar en primera posició amb un temps invertit de 22 hores i 27 minuts. Tot i això, amb el temps compensat, el guanyador d’aquesta edició va ser l’embarcació clàssica Rossina di Mare del Reial Club de Pollença, en la categoria RI, i l’embarcació Mestral Fast del Club Nàutic Santa Ponça en la categoria ORC. L’edició d’enguany s’ha hagut d’adaptar al context de la crisi sanitària de la Covid-19. Per aquest motiu, els actes socials que complementen aquesta prova esportiva s’han hagut de suspendre o bé adaptar-los.

Classificacions

Per a la Classe RI:
1a Posició: Rossina di Mare de l’armador Amador Magraner, del Reial Club
Nàutic de Pollença.
2a Posició: Gymir de l’armador Francesc Roig, del Reial Club Nàutic de
Barcelona.
Per a la Classe ORC:
1a Posició: Mestral Fast de l’armador Jaume Morell, del Club Nàutic Santa
Ponça.
2a Posició: Grop III de l’armador Diego de las Heras, del Club Marítim
Torredembarra.
3a Posició: Apoc Apoc Morenito de l’armador Alfonso César Roch, del Club
Marítim Torredembarra.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.