Les exposicions Boirai Julio Antonio, activitats familiars i visites guiades protagonitzen el Dia i la Nit dels Museus en espais de la Diputació a Tarragona i Reus

L’exposició ‘Boira’, d’Andrea Lería, i la mostra sobre l’escultor Julio Antonio, del qual es commemoren els cent anys de la seva mort, són dues de les activitats destacades al Museu d’Art Modern de la Diputació (MAMT) amb motiu del Dia Internacional dels Museus, el 18 de maig, amb activitats també durant la nit (La Nit dels Museus). Els actes es completen amb altres iniciatives igualment tractives: tallers infantils i activitats familiars al mateix museu, i visites guiades amb música al Palau Bofarull de la Diputació a Reus.

Les exposicions al MAMT durant el Dia dels Museus es podran visitar de 10.00h a 15.00h i de 17.00h a 20.00h, a les sales d’exposicions temporals. Així mateix, el públic es podrà endinsar a la resta de sales del museu, on es mostren les col·leccions permanents amb obres de pintors i escultors vinculats al Camp de Tarragona i a les Terres de l’Ebre. Al mateix museu, els més petits podran gaudir de l’activitat Treballem al MAMT Pedagògic, fent les seves creacions inspirades en el ‘Tapís de Tarragona’, de Joan Miró i de Josep Royo.

 

Pel que fa a la Nit dels Museus, el MAMT participa, juntament amb altres museus i centres culturals de la ciutat de Tarragona, en l’activitat ‘Viatge a la constel·lació Museu’, que recorre tots aquests espais. El desplaçament es pot fer en trenet turístic, i cal reservar-ne plaça prèviament a www.auriga.cat . D’altra banda, a la sala d’actes del MAMT tindrà lloc la videoprojecció ‘Paisaje de cristal’, de manera periòdica entre les 20.00h i la 01.00h. Així mateix, de les 21.00h a la 01.00h, el MAMT Pedagògic acollirà l’activitat familiar ‘Fil per randa’. Els assistents al Museu d’Art Modern de la Diputació a Tarragona seran obsequiats amb llaminadures a l’entrada.

La Nit dels Museus al Palau Bofarull de la Diputació a Reus es durà a terme entre les 19.00h i les 00.00h, un període durant el qual hi haurà visites guiades cada hora, per descobrir la història d’aquest palau del segle XVIII i admirar la bellesa de la sala Noble, decorada amb pintures de Pere Pau Muntanyà. La Nit dels Museus en aquest espai estarà amenitzada per diversos grups de música de cambra dels alumnes del Conservatori de Música de la Diputació a Reus. En concret hi participaran un quartet de clarinets, un quartet de guitarres i un duet de trombó i piano, de les 20.00 a les 21.00h.

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.