Les instal·lacions del Reus Deportiu es posen a punt amb l’ajut de la Diputació de Tarragona

Les instal·lacions del Reus Deportiu es posen a punt amb l'ajut de la Diputació de Tarragona

L’històric club, amb més de 3.200 socis, inaugura les millores a les pistes exteriors de bàsquet, en un acte encapçalat per la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, acompanyada de la presidenta de l’entitat, Mònica Balcells

El Reus Deportiu, una històrica entitat reusenca amb més de 3.200 socis i instal·lacions on s’hi practiquen una dotzena de modalitats esportives, compta amb noves pistes exteriors de bàsquet, després de les reformes iniciades durant les dates nadalenques.

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, ha estat l’encarregada de tallar la cinta roig-i-negra que donava per inaugurada aquesta millora, acompanyada de la presidenta del Reus Deportiu, Mònica Balsells, i d’altres representants de l’entitat.

Les reformes, realitzades amb l’ajut de la Diputació, que hi ha invertit 40.000 euros, han consistit en el canvi del terra, per tal que sigui més practicable durant l’hivern i en els dies d’humitat, i de les cistelles de bàsquet. A més, s’ha ampliat de dues a tres el nombre de pistes, de manera que la secció base de bàsquet del Reus tindrà més espai per a entrenaments i partits.

En l’acte, Noemí Llauradó ha destacat l’empenta i projecció del Reus Deportiu, així com la seva contribució a l’impuls del teixit associatiu de la ciutat i a la promoció de valors socials a través de l’esport: treball en equip, tolerància, respecte a la diferència, solidaritat o autoestima. De la seva part, Mònica Balsells ha agraït a la Diputació la seva aposta per l’esport, sobretot entre els infants.

La secció de bàsquet del Reus és de les més importants de l’entitat, ja que és la que compta amb més fitxes federatives, la meitat de les quals femenines. En aquest sentit, és una de les seccions on més es veu l’aposta del club per l’esport femení.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.