Les parades dels mercats de Marxants de Reus estrenen imatge

A partir d’aquest mes d’abril, els tres mercats ambulants dels Marxants de Reus estrenen imatge unitària amb les noves faldilles que llueixen les parades. Aquesta és la primera vegada que disposen d’un element comú per a totes les parades dels tres mercats i que, a més, és ben visible per a tots els clients.

El nou element identificador és una tela elaborada expressament, amb un estampat que remet a la diversitat de productes que es poden trobar als Marxants i de color vermell –el mateix que el logo dels Mercats de Reus­­–, i que es col·loca al frontal de cada parada per donar una imatge unitària.

En total, s’han repartit prop de 1.500 metres de roba impresa entre els paradistes: gairebé 1.200 metres als mercats de Marxants que es despleguen dilluns i dissabte a l’entorn del Mercat Central i la resta entre els paradistes del mercat de Marxants que es fa cada dimecres als carrers adjacents al Mercat del Carrilet.

El regidor d’Empresa i Ocupació, Carles Prats, destaca: «La reobertura dels mercats de Marxants després de les restriccions sanitàries va permetre reordenar l’espai i crear passadissos més amples i còmodes. Amb aquesta acció, dotem de més visibilitat i d’ordre el lloc de venda dels mercats ambulants.»

L’activitat dels venedors ambulants, concentrada entre les nou del matí i les dues del migdia, dinamitza aquestes dues zones comercials i complementa l’oferta de producte fresc dels mercats municipals.

 El quart mercat ambulant de Reus és el Mercat d’Antiquaris, Brocanters i Col·leccionistes, que es fa als passejos Prim i Sunyer els dissabtes al matí.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.