Les visites nocturnes al Cementiri General de Reus tornen del 22 al 24 d’octubre

Serveis Funeraris Reus i Baix Camp organitza novament el cicle de visites nocturnes al Cementiri General de Reus, que enguany arriba a la onzena edició. Aquesta iniciativa es porta a terme coincidint amb la proximitat de la celebració de Tots Sants, i té com a objectiu principal donar a conèixer el patrimoni cultural de l’equipament funerari municipal. La comopanyia de Teatre La Gata Borda és l’encarregada de guiar temàticament el recorregut pel cementiri reusenc. Les dates fixades per aquest edició són els dies 22, 23 i 24 d’octubre.

Les visites nocturnes, gratuïtes, obertes al públic, tenen com a finalitat divulgar l’important patrimoni del cementiri de la ciutat, i donar a conèixer la seva riquesa històrico-artística. Un patrimoni viu que ha aconseguit un gran reconeixement gràcies a la rellevància de les obres artístiques que s’hi conserven i a les diverses accions realitzades per tal de divulgar-lo.

Cal destacar que alguna de les efemèrides que es destacaran en aquesta edició de les vistes nocturnes serà el 150è aniversari de la mort de Josep Sardà i Cailà, advocat i polític liberal reusenc que, amb el seu llegat, va fer possible la construcció del cementiri l’any 1871. Hi haurà també un record que s’emmarcarà dins la celebració de l’Any Roseta Mauri.

Arran de la bona acollida que aquesta activitat ha rebut per part dels participants en edicions anteriors, es van incrementar el nombre de sessions diàries, fins a les tres actuals. Les visites que s’han programat tindran els següents horaris: a les 19:30h, les 20:45 h i les 22:00 h.

Important: reserves telemàtiques
Enguany, per segon any consecutiu, la reserva d’entrades-invitacions,  per accedir a les sessions s’hauran de tramitar a través del web dels Serveis Funeraris Reus i Baix Camp (www.sfreus.cat).

En aquest suport digital (a partir de les 9:00h del 17 d’octubre) es podrà gestionar l’entrada que caldrà presentar (impressa o amb el mòbil) el dia de la visita, per poder accedir al recinte. En el moment de realitzar aquest tràmit, només es podran reservar fins a quatre invitacions per persona. El termini per poder fer la inscripció finalitzarà en el moment d’exhaurir les places disponibles.

El total de places disponibles pels 3 dies, és de 450.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.