Mas Pintat té a punt el programa “Avis i nets compartint moments”

La Regidoria de Salut i Ciutadania de l’Ajuntament, a través de Mas Pintat, té a punt el programa “Avis i nets compartint moments” del curs 2019-2020. Aquesta és la tercera edició de la programació, que s’inicia el dia 17 d’octubre, i s’ha organitzat amb la voluntat de continuar aquest projecte de família extensa, avis i nets, en el marc d’una activitat creativa i a la vegada lúdica.

El projecte va néixer d’una de les peticions fetes pel Consell d’Infants “Gent gran, gent activa”, consister en fer activitats entre avis i nets, i durant dues edicions s’ha executat com un dels objectius de l’espai de suport a les famílies, Mas Pintat.

La periodicitat de les propostes és menual. Són molt diverses i pretenen incloure activitats per a infants a partir de 4 anys. El que s’intenta és que els avis que participen en els casals municipals de la gent gran puguin ser els formadors d’aquestes trobades.

Tallers diversos com collage, cuina, creativitat amb fang, de decoració de Nadal, de joc compartit, costura i un gran bingo familiar que tanca l’edició. La programació es fa un dijous al mes, des de les 17:00 h a les 18:30 h. Les inscripcions són gratuïtes i cal trucar al 977 010 057 per aportar les dades dels participants.

Flyer Avis i nets Mas Pintat-20191009123010-2

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.