Les Xerrades de la Casa d’Oficis s’obren a la ciutat

Aquest dimecres 19 de juny arriben Les Xerrades de la Casa d’Oficis de Creació i producció audiovisual de Mas Carandell, en la que professionals de destacada trajectòria professional de l’àmbit audiovisual i dels videojocs compartiran amb el públic assistent la seva trajectòria i experiència. Tindran lloc al Casal de les Dones, a la plaça de la Patacada, des de les 10:00 h fins a les 13:30h, i a més d’adreçar-se als joves del programa ocupacional, serà d’accés lliure i obert a tota la ciutadania perquè qui ho desitgi pugui escoltar de primera mà diferents pràctiques desenvolupades en aquest sector.

La primera professional a intervenir serà la il·lustradora free lance Alba Filella, que treballa en diversos projectes d’il·lustració infantil, cinema d’animació i videojocs, destacant d’entre aquests últims, el videojoc GRIS de Nomada Studio. A continuació explicarà la seva experiència Àlex Basterra, professor de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus, i apassionat pel disseny narratiu i visual enfocat als videojocs.

Tot seguit Àngel Ortiz, que actualment treballa a l’empresa de videojocs Petoons Studio i participant en la primera Casa d’oficis, exposarà la seva trajectòria a partir de la iniciació autodidàctica dins el sector artístic i 3D fins a l’actualitat, passant per diferents experiències com a free lance. Posteriorment serà el tàndem Elisenda Trilla i Guillem Voltas, de Produccions Saurines, una productora audiovisual vallenca del Camp de Tarragona, qui intervindrà per posar en valor la filosofia de la creació de continguts audiovisuals com element connector del territori amb la resta del món.

L’esdeveniment el tacaran per una banda Xavier Artigas, de Metromuster, la productora independent autora de projectes destacats com “Ciutat Morta” i “Idrissa”, que es fa ressò de la cultura audiovisual com a eina de transformació social i empoderament. I per l’altra Guillem Latorre, un dels fundadors de la productora Hoi Poi i guionista de programes de televisió a Canal Reus TV i a TV3, que segons manifesta, “l’essència de tot el que fan és explicar històries”.

La inscripció a les xerrades és sense cost però es recomana formalitzar-la per motius d’aforament a l’enllaç de les xerrades.

La Casa d’Oficis de Creació i producció audiovisual de Mas Carandell és una acció cofinançada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social – Servicio Público de Empleo Estatal en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als Barris.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.