El Grup Blasi revalida el seu compromís amb els celíacs

El Camping & Resort Sangulí Salou, Cambrils Park Resort i el Complex Esportiu Futbol Salou formen el grup empresarial

El Grup Blasi és una organització de referència en el sector turístic que ofereix serveis de qualitat. Compta amb el Camping & Resort Sangulí Salou, Cambrils Park Resort i el Complex Esportiu Futbol Salou. Estan fortament orientats al servei a les famílies i grups que s’hi allotgen, a la innovació, a l’eficàcia i eficiència en els processos, així com al respecte per l’entorn. Aquest treball tan acurat els fa ser conscients de la precaució i la cura que és necessària en l’elaboració de plats per a persones amb celiaquia, tant en l’elecció de la matèria primera com en la seva manipulació. Per aquest motiu, estan preparats per adaptar la major part de la seva oferta en molts dels seus restaurant.

Enguany, tant a Camping & Resort Sangulí Salou com a Cambrils Park Resort s’ha realitzat una inspecció a càrrec de l’Associació Celíacs de Catalunya, i els resultats han estat molt positius. Per una banda, han aconseguit la renovació de les acreditacions sense gluten per al Restaurant La Masia de Cambrils Park Resort i per al Restaurant Sangulí de Camping & Resort Sangulí Salou. D’altra banda, s’han aconseguit dues noves acreditacions per al Sangulí: una per al Restaurant Victòria, inaugurat l’any 2017, i una per al Restaurant Tàrraco, establiment que ha canviat de categoria snack-bar a restaurant aquesta temporada 2019.

L’Associació Celíacs de Catalunya és la primera organització del país que defensa els interessos de les persones celíaques. A més d’agrupar a més de 7.000 famílies de tota Catalunya, són l’organisme de referència per a fàbriques, distribuïdores i empreses de restauració a l’hora de presentar un establiment per a les persones celíaques. Des de l’entitat llicencien amb el símbol internacional de l’espiga barrada i acrediten els restaurants que ofereixen menús sense gluten.

El Sangulí Salou és considerat com un dels millors càmpings d’Europa, i aquest 2019 ha guanyat per segon any consecutiu el premi al Camping de l’Any de l’ANWB en la categoria de millors allotjaments. Cambrils Park Resort és un hotel d’apartaments de 4* SUP de la Costa Daurada on viuen com a Resort familiar a l’estiu i com a Sport Village i espai per a esdeveniments durant la resta de l’any. Per últim, el Complex Esportiu Futbol Salou són unes instal·lacions d’alta qualitat per a la pràctica d’esport que han fet que Salou rebi el segell de Destinació de Turisme Esportiu. Compta amb dotze camps de futbol, un camp polivalent de rugbi i futbol, i un de futbol platja.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.