L’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus estrena l’Aula de Jazz, un nou projecte musical

Imprevització

El taller està pensat per alumnes d’entre 12 i 25 anys amb l’objectiu d’aprofundir en el Jazz i la improvisació

Aula de Jazz és un nou projecte de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus que té com a objectiu que els alumnes coneguin i gaudeixin amb aquest estil musical, aprenguin a practicar en grup i aprofundeixin en la improvisació. El taller està adreçat a alumnes amants del Jazz i d’altres estils similars, d’entre 12 i 25 anys, que tinguin coneixements previs de música. Les classes s’impartiran els dissabtes al matí, de 10 h a 12 h. S’iniciarà el 25 de gener i finalitzarà el 8 de maig amb un concert de cloenda.

El taller compta amb un equip docent altament preparat: Gerard Marçal, saxofonista, flautista, compositor, productor de música electrònica i disseny sonor; Fernando Serena, contrabaixista; Gerdad Masip, bateria i Albert G. Pomerol, pianista. Els quatre compten amb una extensa trajectòria professional i comparteixen una gran passió per la música.

La improvisació serà el motor del taller i el tàndem veu-instrument serà la principal font
d’experimentació musical en tot moment. La base serà permetre a l’alumne expressar-se
musicalment i s’aposta per la pràctica en grup. El programa que conforma el curs és: combo, on es treballa la concentració i el treball musical en grup; percepció de l’oïda, on s’aprèn a captar de l’exterior per incorporar al llenguatge propi; percepció del ritme, per potenciar el sentiment de pulsació; harmonia moderna i percepció harmònica, on es desenvolupa l’oïda harmònica i les seves relacions; improvisació, per treballar les escales i instrument, on es coneix la construcció de Voicings per totes les espècies d’acords.

El taller té un cost total de 80 euros. Tots aquells que estiguin interessats a apuntar-s’hi poden adreçar-se a la secretaria del centre, de dilluns a divendres de 9 h a 14 h i dilluns també de 16 h a 18 h o trucar al 977 345 950. També poden visitar la pàgina web del conservatori per més informació.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.