L’Escola Pompeu Fabra guanya la Cruyff Court de Reus que ha acollit la fase local del campionat

Aquest divendres dia 5 de maig el Cruyff Court de Reus situat a l’estació d’autobusos de Reus, ha acollit la fase local d’aquesta competició de futbol 6vs6 de centres escolars, que es desenvolupa en aquestes singulars instal·lacions, una competició que ha assolit un important prestigi i que te com a principal característica esportiva que es tracta d’un joc molt àgil i sense pràcticament interrupcions al jugar les parets perimetrals com un dels elements del Joc i a la practica evitant les interrupcions pels fora de banda. L’escola Pompeu Fabra, tant en categoria femenina com en masculina, ha resultat la guanyadora del torneig i ara representarà al Cruyff Court ciutat de Reus en la fase semifinal el proper 21 de maig al Vendrell.

175 Cruyff Courts a tot el món, 1 Campionat !

Cruyff Courts 6vs6 és un Campionat per a nois i noies de 10 a 12 anys que connecta tots els Cruyff Courts. Més de 20.000 nens competeixen entre ells en el seu propi Cruyff Court. Els guanyadors competeixen contra els millors equips. Els classificats participen en una final d’àmbit nacional i Estatal. A Reus aquest divendres un total de 7 equips escolars 3 de masculins i 4 de femenins han desenvolupat la competició.

Respecte: «Respecta als demés»

El respecte, és una de les 14 normes dels camps ideats i posats a la pràctica per la fundació Johan Cruyff. Les 14 normes establertes per Johan Cruyff s’apliquen en tots els Cruyff Courts del món i esdevenen un excel·lent treball en els valors i el joc net .

A cada torneig es juga per aconseguir, una classificació que permeti competir en la següent ronda, pel que fa al Premi al Respecte, s’atorga a l’equip amb la màxima esportivitat. Apart , tots els participants són conscients de que juguen per respecte, ja que es treballa pel respecte i l’esportivitat

Un gran exemple de valors

Jordi Cervera, regidor d’esports ha volgut remarcar que aquesta competició destaca per l’importància dels valors que vol transmetre la Fundació Johan Cruyff i que estan plasmats en les 14 normes d’aquest espai esportiu, a Reus volem seguir apostant per aquesta formula.

El Cruyff Court de Reus, inaugurat el 2009, ha viscut en un bon ambient la novena edició de la competició local.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.