Una seixantena de persones participen en el TEDxReusSalon sobre els reptes de la informació i els infants

L’esdeveniment titulat “Coses de nens?” aplega una seixantena de persones i omple la sala d’estudi de la Biblioteca Central Xavier Amorós

La moderadora, la periodista Laia Servera comparteix els eixos de la informacióadreçada als infants

L’aforament de la sala d’estudi de la Biblioteca Central Xavier Amorós va ser l’adequat per donar cabuda als assistents al debat amb la periodista i presentadora de l’InfoK Laia Servera, en el TEDxReusSalon dedicat als reptes d’incloure als infants en el discurs de la informació, del passat dia 5 de maig. La sessió titulada “Coses de nens?” va atraure una seixantena de persones, superant les previsions dels organitzadors d’un acte cultural organitzat un divendres al vespre.

L’esdeveniment va permetre debatre amb els assistents, en bona part professionals de l’ensenyament i del tracte amb nens, la millora que es recull en la societat quan als infants se’ls fa partícips del discurs informatiu adaptant-lo a les seves necessitats. La projecció dela xerrada TED titulada “”Què poden aprendre els adults dels nens?” presentada per Adora Svitak al TED 2010 va proporcionar el marc imprescindible per iniciar el debat. Durant el debat va quedar palès que el model que l’infoK, l´únic informatiu infantil diari de l’estat, va iniciar fa 16 anys està als màxims nivells de qualitat i d’exigència, comparant-lo amb informatius infantils existents a altres països del món com Newsround de la BBC (Regne Unit) o JeugdJournal de la NOS (Holanda).

Sin título 2D’esquerra a dreta, Laia Servera i Xavier Menduiña (TEDxReus) Laia Servera, la cara de la notícia pels infants La moderadora de la sessió va ser Laia Servera (Barcelona), és llicenciada en comunicació audiovisual per la Universitat Ramon Llull. Va estudiar història a la Universita de Barcelona. I va fer el màster Món Àrab i Islam a la mateixa universitat.

L’any 2001 s’incorpora a l’equip del nou informatiu per a nens InfoK, on començaria la seva emissió, aquell mateix any, al K3 (actualment Canal Super3), un dels canals de la Televisió de Catalunya. Després de treballar-hi com a redactora, reportera i finalment com a editora, l’11 de gener de 2016 va estrenar-se també com a presentadora del programa.

Per a qualsevol informació al respecte podeu contactar amb:

Xavier Menduiña 606 388 911

Correu electrònic: hello@tedxreus.com

Twitter i instagram: @tedxreus

Facebook: tedxreus

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.