L’Expofira Km0 compleix expectatives

L’ExpoFira Km0 2021 ha complert les expectatives. La situació actual no ha perjudicat la venda de vehicles aquests dies. La quarta edició de l’Expofira Km0 tanca les seves portes amb unes xifres similars a les de l’any passat.

Tot i tractar-se d’un any complicat per al sector, la venda de vehicles quilòmetre zero i d’ocasió està en auge i així ho han demostrat els resultats de la fira. Durant 4 dies, la fira més gran de km0 a la província ha acollit més de 6.000 persones i s’hi han venut gairebé 300 vehicles.

L’Expofira KM0 de NIMA Grup d’Automoció segueix consolidant-se. L’esdeveniment, celebrat a Fira Reus, va obrir les portes dijous al matí i, des de llavors i durant tot el cap de setmana, va ser un constant moviment de gent interessada en vehicles Km0. De fet, el vehicle Km0 és una tipologia que cada vegada té més interès entre els compradors, ja que són vehicles de gran qualitat, pràcticament nous i suposen un estalvi econòmic d’entre un 25 i un 40%.

Aquest any, l’Expofira Km0 s’ha celebrat al juny a diferència de les edicions anteriors i, a més, s’enfrontava a un situació econòmica difícil, però s’ha deixat palès que aquest format de fira agrada i la gent hi troba bones ocasions.

NIMA Grup d’Automoció ha sigut, un any més, l’encarregat d’organitzar l’ExpoFira. El grup està format pels concessionaris Tarraco Center, Augusta Car, Nikko Center, Vilamòbil Audi, Vilamòbil Volkswagen, Diselauto Tarraco, Full Traction i Autokolecció, la marca de vehicles d’ocasió del grup.

L’organització ha volgut destacar el gran esforç que han hagut de fer aquest any per organitzar la fira i oferir grans descomptes, i celebren que hagi valgut la pena.

EL 2022 ARRIBARÀ LA CINQUENA EDICIÓ

El 2022 es celebrarà la cinquena edició d’aquesta fira i l’organització ja està pensant quines novetats oferir. “Volem continuar fent l’Expofira del Km0 i pel cinquè aniversari, la volem fer grossa” assegura Anton Ferrater, gerent de Nikko Center i portaveu de l’Expofira Km0.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.