L’exposició ‘Amolla-ho a banda’ de l’Agrupació Fotogràfica de Cambrils arriba a Vila-seca

L’exposició “Amolla-ho a banda” de l’Agrupació Fotogràfica de Cambrils s’inaugurarà el proper 12 de novembre a la sala polivalent de l’Ajuntament de Vila-seca, on es podrà visitar fins el 8 de gener. El Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils ha cedit temporalment la mostra a l’Ajuntament de Vila-seca durant dos mesos per donar a conèixer la feina dels pescadors immortalitzada pels fotògrafs Luis Salguero, Iñaki Pastó i Pilar Gonzalvo.     

Aquesta exposició organitzada pel Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils en col·laboració amb l’Agrupació Fotogràfica de Cambrils es va estrenar el passat mes de febrer a la Sala Àgora de Cambrils en el marc del programa de la 4a Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic. Posteriorment, es va cedir a la Delegació d’Agricultura i Pesca de Tarragona i aquesta setmana arriba a  Vila-seca.  

Amb les seves fotografies, els tres membres de l’Agrupació Fotogràfica acosten al públic al recorregut que fa el peix de Cambrils des del mar a la Confraria. Luis Salguero i Iñaki Pastó van compartir una jornada de pesca a la barca GAFOR dels germans Gavaldà, mentre que Pilar Gonzalvo va fotografiar l’arribada al port gràcies a la col·laboració de la  Confraria de Pescadors de Cambrils.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.