L’exposició «Escoltant els colors» s’inaugura el 30 de Novembre al Centre Cívic del Carme

L'exposició «Escoltant els colors» s'inaugura el 30 de Novembre al Centre Cívic del Carme

En el marc de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017, la Fundació Villablanca presenta l’exposició «Escoltant els colors», que es podrà visitar al Centre Cívic del Carme (plaça de la Patacada, 9) entre el diumenge dia 30 de novembre i el 15 de desembre. Aquest acte pretén mostrar un espai interactiu, sensorialment atractiu per a persones amb discapacitat intel·lectual, on la música simfònica i la pintura són l’eix principal. La inauguració de l’exposició es realitza diumenge 30 a les 17:00 h.

La mostra es podrà veure a la sala d’exposicions dels antics rentadors del Casal de les Dones, al Centre Cívic del Carme, de dilluns a divendres de 9 a 20 h. La cita s’emmarca dins dels actes del 3 de desembre, en que es commemora el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

Aquest projecte, tal i com passa amb altres iniciatives de la Fundació Villablanca, es realitza amb un clar objectiu sanitari i pedagògic, i alhora també per establir relacions i sinergies amb entitats i institucions reusenques, com per exemple el Museu de Reus, que ha col·laborat amb l’assessorament artístic de l’acte, o també en la part musical, on els alumnes del Conservatori de música interpretaran una peça melòdica el dia de la inauguració.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.