Circuit de Curses per Muntanya Camp de Tarragona 2018

Circuit de Curses per Muntany Camp de Tarragona 2018

El dissabte 25 de novembre a les 7 del vespre es va dur a terme, a la Sala d’Actes del Museu d’Art Modern de Tarragona, la presentaciĆ³ del nou Circuit de Curses per Muntanya del Camp de Tarragona per al 2018.

La presentaciĆ³ va anar a cĆ rrec de diferents representants del comitĆØ del Circuit: Arturo Neriz, president; Sergi Abril, sotspresident; Sergi SerramiĆ , vocal i Judit Juncosa, secretĆ ria.

Les diverses entitats que conformen el Circuit van expressar el seu agraĆÆment a tots els corredors i colĀ·laboradors pel bon funcionament que ha tingut aquest 2017.

Aquest 2018, hi ha dues curses que desapareixen del calendari, 4 Termes i Pratdip, per donar la benvinguda a Cims del BarĆ³. AixĆ­ doncs es conforma un calendari que anirĆ  de marƧ a novembre deixant el juliol de descans.

TambĆ© es van explicar les modificacions que sā€™han fet en alguns punts del reglament.

Es van presentar a banda novetats interessants per als corredors: UT Llastres i UT Alforja, es tracta de proves de 3 dies que es converteixen en Ćŗniques al Camp de Tarragona en haver desaparegut lā€™Ultra de Les Fonts.

La darrera novetat fou lā€™anunci de la creaciĆ³ del Circuit del Camp de Tarragona de KV (kilĆ²metres verticals) que estarĆ  formada per les mateixes entitats que conformen el Circuit que vulguin organitzar i dur a terme una prova dā€™aquestes caracterĆ­stiques.

L’acte es va cloure amb un vĆ­deo i amb el sorteig, entre tots els assistents, d’una inscripciĆ³ per a cadascuna de les curses incloses en el Circuit.

L’acte d’entrega de premis de final de temporada i el sopar tindran lloc el proper 2 de desembre, a partit de les 19.00 h, al Restaurant Mas SedĆ³ de Reus (inscripcions a la pĆ gina web)

El Circuit Ć©s present a les xarxes socials: tant al facebook (facebook.com/circuitcamptgn) com al twiter (@circuitcamptgn) i tambĆ© compta amb una adreƧa de correu electrĆ²nic (info@circuitcamptgn.cat) i pĆ gina web (http://www.circuitcamptgn.cat) per a Ā qualsevol dubte i/o consulta.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.