L’exposició “Gabriel Ferrater” al Mercat del Carrilet

L’exposició itinerant “Gabriel Ferrater” de les Biblioteques Municipals de Reus, fa estada al Mercat del Carrilet entre l’1 i el 15 de setembre, i es podrà visitar de manera lliure en l’horari d’obertura al públic, que és de dilluns a dissabte de 7:30 a 14:00 i les tardes de divendres de 17:00 a 20:30h.

Tot i que en un principi l’exposició està concebuda per la Brida Cultura d’espais com una proposta didàctica pels centres educatius, la disposició dels mòduls que la conformen i els seus continguts la fan una eina molt versàtil per a donar a conèixer la figura i obra de Gabriel Ferrater a públic de tota mena. Gràcies a aquesta característica, les Biblioteques Municipals han apostat per mantenir-la exposada durant el període de vacances escolars en diferents equipaments de la ciutat com són el Gaudí Centre i ara el Mercat del Carrilet, que han posat totes les facilitats per acollir-la.

Les activitats del programa Pròleg Gabriel Ferrater 2021 que van iniciar-se el mes de març, han continuat durant l’estiu amb la sessió «Jam poètica: Ferrater i el suïcidi» a càrrec del col·lectiu Safareig poètic i amb la col·laboració de l’Associació Gosar Poder. Aquest acte va iniciar la programació d’estiu de les Biblioteques Municipals de Reus dins el clàssic «Biblioteques amb DO» una activitat de maridatge d’activitats culturals amb vins de la DO Catalunya. L’exposició ha estat un altre element que ha donat continuïtat i visibilitat a la programació arribant a públics de molt diferent mena que han pogut descobrir l’aportació de Ferrater a la cultura catalana.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.