L’Hospital Sant Joan de Reus participa en un projecte pilot de videoconsulta impulsat pel CatSalut

videoconsulta

Amb la videoconsulta metges/esses i pacients poden veure’s les cares i fer una visita mèdica sense haver-se de desplaçar al centre sanitari

L’Hospital Universitari Sant Joan de Reus participa, junt amb d’altres hospitals de Catalunya, en un projecte de videoconsulta amb el metge/essa especialista impulsat pel Servei Català de la Salut, en fase de prova pilot. En el marc de la digitalització de l’atenció a la ciutadania, el Servei Català de la Salut ha decidit potenciar les videoconsultes tant en l’àmbit de l’atenció primària, en aquest moment en fase d’implantació, com en el de l’atenció especialitzada, en fase de proves.

Amb la videoconsulta metges/esses i pacients poden veure’s les cares i fer una visita mèdica sense haver-se de desplaçar a l’Hospital. Per poder fer ús d’aquest servei només cal tenir a casa un telèfon mòbil amb correu electrònic o un ordinador amb accés a internet.

Actualment, l’Hospital Sant Joan ja està utilitzant les videoconsultes al Servei d’Urologia i en els propers dies estendrà aquesta prestació a la resta de serveis assistencials, tant mèdics com d’infermeria.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.