L’Hospital Universitari Sant Joan de Reus participa, a partir d’avui, a la Marató de Donants de Sang de Catalunya 2021

L'Hospital Universitari Sant Joan de Reus participa, a partir d'avui, a la Marató de Donants de Sang de Catalunya 2021

El Banc de Sang activa la Marató de Donants de Sang de Catalunya en un moment de baixa reserva

El Banc de Sang ha activat des d’aquest divendres dia 8 de gener fins al pròxim divendres 15 de gener la campanya de donació de sang més gran de l’any, la Marató de Donants de Sang de Catalunya. L’objectiu és aconseguir que més de 10.000 pesones donin sang durant aquests dies i arribar als nivells òptims de reserves després de Nadal. De fet, en aquest moment hi ha reserves per als propers 5 dies, quan el nivell òptim seria que n’hi hagués per a 10 dies. 

L’Hospital Universitari Sant Joan de Reus ha iniciat la Marató de Donants de Sang avui 12 d gener. L’horari del Banc de Sang de l’hospital reusenc és dimarts, dimecres i dijous de 9 a 14 h i de 15 a 20 h.

Per tal de poder donar sang, les persones interessades s’han d’inscriure a https://www.donarsang.gencat.cat/ca/vull-donar/

La Marató de Donants de Sang de Catalunya té un lema específic aquest any, “Donar sang és una altra pel·lícula”. A Reus, es pot participar a la Marató a la seu del Banc de Sang de l’Hospital de Sant Joan de Reus (planta baixa, zona D groga). Els horaris especials de la #MaratóDonantsCat són dimarts, dimecres i dijous, de 9:00 h a 14:00 h i de 15:00 h a 20:00 h. 

A més, a la capital del Baix Camp, especialment i com a servei de reforç, el pròxim dilluns 11 de gener s’habilitarà la sala de l’Antic Hospital de Reus per poder atendre donacions de sang. L’horari previst serà des de les 16:30 h fins a les 20:30 h. 

Les dates posteriors a les festes de Nadal són cada any especialment complicades per a la reserva de sang i enguany, encara es viu una situació més dolenta com a conseqüència de la pandèmia de la COVID19. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.