Mas Pintat programa espais i activitats familiars en format telemàtic tot el mes de gener

Mas Pintat programa espais i activitats familiars en format telemàtic tot el mes de gener

El Mas Pintat, l’espai de suport a les famílies que depèn de la Regidoria de Salut i Ciutadania, continua el mes de gener amb la programació d’espais i activitats familiars en format telemàtic, per mantenir l’oferta dels espais consolidats i ampliar-la amb noves propostes que donin resposta a les necessitats de la ciutadania en l’actual context de la pandèmia.

Espais per famílies embarassades, espai nadó, lleure en família, espai familiar tarda, cicle de tertúlies i un nou espai de rebost literari formaran part d’aquest ventall de sessions virtuals.

A l’espai familiar de Mas Pintat continuem reconeixent la competència familiar i li donem valor i confiança, per aquest motiu s’ha dissenyat una nova configuració telemàtica per tal de continuar perseguint aquest objectiu i aportar un valor afegit amb aquest nou format d’espais i activitats.

La composició dels grups serà de setze participants per cada sala virtual, les famílies amb els seus fills i filles es podran inscriure clicant l’enllaç  https://eos.reus.cat/inscripcions_maspintat i omplint el formulari. La durada de les sessions serà màxim d’un hora i sempre conduïdes per una o dues professionals del servei.

Definició dels espais familiars per dia, horari i activitat:

Dilluns tarda 17:30 h: ESPAI EMBARASSADES

Un espai on compartir les vivències durant l’embaràs: meditació des del mindfulness, conversa i reflexió, dinàmiques artístiques.

Dimarts tarda 10:30 h: ESPAI NADÓ

Mares i pares comparteixen l’experiència de l’arribada d’un fill/a a la família.

Dimarts tarda 17:30 h : ESPAI FAMILIAR

Adreçat a famílies amb fills a partir d’1 any amb activitats creatives, de cuina i d’experimentació.

Dimecres tarda 17:30 h: LLEURE EN FAMÍLIA

Adreçat a famílies amb fills a partir de 4 anys es proposaran activitats diverses com jocs diversos, música i meditació en família.

Dijous tarda 17:30 h: CICLE DE TERTÚLIES

Es el teu moment mare o pare, per estar per tu. Un espai de conversa sobre eines de gestió emocional per obtenir un moment de benestar, pausa i reflexió.

Un dilluns al mes, a les 17:30 h: ESPAI DE «REBOST LITERARI»

Cada més proposarem un article, conte o escrit relacionat amb la criança per comentar-lo conjuntament en família.

L’objectiu de Mas Pintat és continuar acompanyant a les famílies creant espais atractius i a la vegada cobrint les necessitats emocionals especialment en aquests moments que estem vivint.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.