L’Hospitalet de l’Infant acollirà la 1a Fira Multisectorial els dies 7 i 8 de setembre

CARTELL_FIRA_MULTISECTORIAL

L’ha organitzada l’associació d’empresaris del municipi, amb la col·laboració de l’Ajuntament i d’Idetsa, coincidint amb la celebració del Mercat Medieval i de la Setmana Catalana de Vela

Coincidint amb el XXIV Mercat Medieval i amb la XXXII Setmana Catalana de Vela-Gran Premi de la Generalitat de Catalunya, els dies 7 i 8 de setembre també se celebrarà a l’Hospitalet de l’Infant la 1a Fira Multisectorial. Es tracta d’una iniciativa de l’Associació d’Empresaris de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant (ADE), que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament i de l’empresa municipal de promoció econòmica Idetsa; i amb el suport de l’Associació de Comerços (ACHV) i l’Associació de Restauració i Hoteleria (ARH) del municipi.

«La intenció és aprofitar el flux de gent que aplega l’Hospitalet de l’Infant aquest cap de setmana perquè pugui visitar també aquesta nova fira, organitzada amb l’objectiu que esdevingui un punt de trobada entre professionals i clients i entre els diferents agents del territori, on establir sinergies i multiplicar possibilitats de fer negocis», segons ha explicat el president de l’ADE, Josep Joan Domènech.

El recinte firal s’ubicarà a la zona d’aparcament situada entre el carrer Masriudoms i la plaça Berenguer d’Entença de l’Hospitalet de l’Infant. Consta d’una superfície exterior de 1.000 m², aproximadament. En aquest espai hi haurà una vintena d’expositors, majoritàriament del sector serveis i indústria. Els horaris d’obertura de la fira seran: el dissabte 7 de setembre, d’11 a 21 h; i el diumenge 8 de setembre, d’11 a 20 h.

La regidora responsable de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Maria José Gómez, ha destacat aquest nombre considerable d’empreses i establiments comercials i de restauració que participaran en la primera edició d’aquesta fira, que neix amb la voluntat de tenir continuïtat i d’anar-se consolidant any rere any; i ha valorat de manera molt positiva el fet que l’Associació d’Empresaris hagi proposat endegar aquest nou projecte.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.