L’Hospitalet de l’Infant acollirà la 32a Setmana Catalana de Vela-Gran Premi de la Generalitat de Catalunya

L’Ajuntament ha signat un conveni de col·laboració amb el Club Nàutic perquè aquest esdeveniment pugui celebrar-s’hi els dies 7 i 8 de setembre

La XXXII Setmana Catalana de Vela 2019 – Gran Premi de la Generalitat de Catalunya es disputarà en aigües de l’Hospitalet de l’Infant els dies 7 i 8 de setembre. Per segon any consecutiu, el Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs (CNHV) tornarà a organitzar la regata més important del calendari anual de la Federació Catalana de Vela.

En aquest esdeveniment es preveu una participació de més de 300 embarcacions i 30 Clubs. Aquesta competició comptarà amb el suport dels principals organismes i entitats esportives, així com de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

Per ajudar a finançar la Setmana Catalana de Vela 2019, de la qual és titular i propietària la Federació Catalana de Vela, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant s’ha compromès, en concret, a atorgar una subvenció de 12.000 euros al Club Nàutic i a donar suport material i tècnic en l’organització. Això consta al conveni de col·laboració que van signar ahir dimarts 11 de juny l’alcalde en funcions, Alfons Garcia; i el president del Club Nàutic, Lluís Coll, en representació d’ambdues parts.

Per la seva banda, el Club Nàutic s’ha compromès a destinar l’import íntegre de la subvenció a l’organització d’aquesta regata i a assumir el «bon funcionament de les àrees de mar i de terra; els aspectes organitzatius referents a la infraestructura i mitjans de la seu i a la gestió, execució i coordinació del pressupost de la regata; així com a facilitar l’ús de la instal·lació portuària per a la celebració de l’esdeveniment».

Tant al Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs com a l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant els interessa que l’Hospitalet de l’Infant torni a acollir aquesta gran festa esportiva de la vela catalana per donar a conèixer el municipi i promocionar-hi el turisme nàutic.

Presentació oficial de l’esdeveniment

La 32a edició de la Setmana Catalana de Vela es va presentar oficialment ahir dimarts 11 de juny, a la seu del Consell Català de l’Esport, a Esplugues de Llobregat, on va tenir lloc també la signatura del conveni de col·laboració dels organismes i entitats esportives que la faran possible. A aquest acte hi van assistir el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras; el president de la Federació Catalana de Vela, Xavier Torres; el president del Club Nàutic Hospitalet – Vandellòs, Lluís Coll; l’alcalde en funcions de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Alfons Garcia, i la regidora d’Esports en funcions del municipi, Cristina Borràs.

La inscripció a aquest esdeveniment ja és oberta (a través de enllaç: https://bit.ly/2F0DdzC ). En aquesta edició, hi haurà una quinzena de classes: Optimist G1 / G2 / G3 (Nivell 3) / Làser 4.7 (Nivell 2) / Làser Radial (Nivell 2) / Làser Standar (Nivell 2) / Snipe (Nivell 3) / 420 (Nivell 2) / Windsurf Techno 293 (Nivell 2) / Windsurf Raceboard (Nivell 2) / Windsurf RS:X (Nivell 2) / Windsurf Divisió 2 (Nivell 3) / Vela adaptada 2.4 (Nivell 3) / Creuer (Nivell 3) / Finn (Nivell 2) / Patí de Vela ( Nivell 3) / Europa ( Nivell 3) / Catamarà ( Nivell 3).

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.