Més d’un centenar de persones assisteixen al lliurament del Premi Literari AMA

La Fira Centre Comercial ha acollit aquest cap de setmana l’acte de lliurament de la primera edició del Premi Literari AMA que ha convocat l’associació cultural Etcètera entre tots els estudiants d’ESO de Catalunya. Més d’un centenar de persones han assistit a l’acte on s’han entregat als finalistes de les dues categories convocades i els premis als dos guanyadors. Tots ells han rebut un diploma i un exemplar del llibre i els guanyadors, a més, una targeta regal de 150€ en compres a les botigues de La Fira Centre Comercial que és el patrocinador de la primera edició d’aquest esdeveniment.

En la categoria de 1r i 2n d’ESO, el premi ha estat per l’estudiant Daniel Barona Trabal, de l’escola Ramon Llull de Barcelona. En la categoria de 3r i 4t d’ESO, la guanyadora ha estat Eulàlia Canals Martí, alumna del Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer de Cambrils. Tots els treballs presentats, 94 en total, han tingut com a element argumental el concepte de l’amistat tal i com demanaven les bases de la convocatòria.

La presentació del Premi AMA realitzada a La Fira, Centre Comercial gestionat per Merlin Properties, ha estat plena de moments emotius, ja que ha comptat amb la presència dels presidents de les dues entitats italianes que, conjuntament amb Etcètera, lideren el projecte AMA que té com a principal objectiu promoure els valors humans entre els més joves i fer-los participar en accions de creixement personal i cultural.

Mario Sanna (Il Sorriso de Filippo) i Bartolomeo Smaldone (Movimento Culturale Spiragli) han destacat la importància d’ampliar el projecte AMA amb aquestes accions que creuen fronteres i cerquen donar transversalitat i internacionalitzar elements claus per la societat actual com l’aprenentatge personal i col·lectiu o la militància cultural com a eina per al desenvolupament.

L’associació Il Sorriso di Filippo va posar en marxa el Premi Nacional de Literatura Filippo Sanna l’any passat i aquest ha lliurat la segona edició. L’associació cultural Etcètera ha iniciat enguany aquesta trajectòria que tindrà la seva continuïtat el pròximany amb un nova edició del Premi AMA.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.