L’Hospitalet de l’Infant acollirà un nou cicle de conferències sobre la música aquest mes de febrer

L’Hospitalet de l’Infant acollirà un nou cicle de conferències sobre la música aquest mes de febrer

Organitzat pel Campus Extens de la URV de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i el Centre d’Estudis de l’Hospitalet amb el patrocini de la Regidoria de Cultura

Amb una conferència sobre “El gòspel”, a càrrec de M. Carme Domingo Belando, llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació i Títol Superior de Música del Liceu de Barcelona,  s’inaugurarà el proper dilluns 5 de febrer, a les 19.30h, el cicle de conferències “Febrer Musical”, al Centre Cultural Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant.

Aquest cicle està organitzat pel Campus Extens de la URV de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i el Centre d’Estudis de l’Hospitalet de l’Infant (CELHI), amb el patrocini de la Regidoria de Cultura.

Inclou quatre conferències, una per a cada dilluns del mes de febrer, a les 19.30 hores, a la Sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere, exactament. Totes aniran a càrrec d’experts en la matèria, que tenen estudis relacionats amb la música.

La segona conferència, la del 12 de febrer, tractarà sobre el naixement del rokc’n roll i la impartirà Montserrat Canela Grau, titulada superior en Pedagogia musical i Doctora en Musicologia. La tercera, prevista per al 19 de febrer, durà per títol “Música i cinema” i la donarà Núria Medrano Torres, llicenciada en Història i Ciències de la Música i diplomada en Educació Musical. De la quarta conferència, titulada “Llaurar les emocions”, se n’ocuparà Montse Castellà Estuny, cantautora, compositora i activista social, el 26 de febrer.
Més detalls a: www.vandellos-hospitalet.cat

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.